Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

En kompakt blixt med hög prestanda som ger perfekt belysta vardagsbilder som porträtt och inomhusmotiv plus kreativa belysningseffekter. Det idealiska tillbehöret för EOS M.

Fördelar

  • Tunn fickmodell
  • Ta perfekt belysta porträtt och inomhusmotiv
  • Hög effekt i ett kompakt format
  • Utforska kreativa belysningseffekter
  • Snabb, diskret och helt automatisk blixtfotografering
  • Drivs med vanliga AAA-batterier som du kan köpa överallt

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Speedlite 90EX

Tunn fickmodell – idealisk för EOS M


Canon Speedlite 90EX är det naturliga valet av kompakt blixt för EOS M-användare. Den väger bara 50 g (utan batterier) och dess utrymmesbesparande design innebär att den får plats även i de minsta utrustningsväskor.

Ta perfekt belysta porträtt och inomhusmotiv


Speedlite 90EX är idealisk för fotografering med ultravidvinkelobjektiv och ger exakt rätt belysning för utmärkta porträtt och utsökta inomhus- och gruppbilder.

Hög effekt i ett kompakt format


Trots sin blygsamma storlek är Speedlite 90EX mycket kraftfull, och med ett maximalt ledtal på 9 (m, ISO100) är den idealisk för att lysa upp mörka kvällsmotiv som en fest eller kvällsgrillning. Den är också perfekt som upplättningsblixt för utomhusmotiv där du har solen i ryggen.

Utforska kreativa belysningseffekter


Med Speedlite 90EX får du oräkneliga kreativa belysningsmöjligheter, tack vare den inbyggda trådlösa Master-funktionen. Som Master-enhet kan den trådlöst utlösa upp till tre grupper med andra blixtar som har en inbyggd slavfunktion, till exempel Speedlite 270EX II, från upp till 7 meters avstånd inomhus.

Snabb, diskret och helt automatisk blixtfotografering


När du behöver ta bildserier snabbt och diskret är Speedlite 90EX alltid redo. Uppladdningen sker tyst och snabbt – det dröjer endast 5,5 sekunder innan du kan ta nästa bild. Den är dessutom kompatibel med automatiska blixtmätningssystem som återfinns hos EOS M och andra digitala EOS-systemkameror (DSLR), vilket garanterar helautomatisk och korrekt blixtexponering i alla situationer.

Drivs med vanliga AAA-batterier som du kan köpa överallt


För att minimera blixtenhetens storlek och vikt och för att uppnå maximal bekvämlighet drivs Speedlite 90EX med två vanliga AAA/LR03-batterier som du kan köpa överallt (NiMH eller litium).

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Speedlite 90EX, dess funktioner och vad den kan göra.