Canon Speedlite Transmitter ST-E2

Speedlite Transmitter ST-E2

Liten, lätt och bärbar - ST-E2 är en särskild infraröd sändare som kontrollerar två grupper av utplacerade, trådlösa Speedlite-aggregat som används som slavar. Den fungerar även som hjälpbelysning för fokusering i svagt ljus.

Fördelar

  • E-TTL II blixtstyrning
  • Kontroll av ljusförhållande för två blixtgrupper
  • Höghastighetssynkronisering
  • Upp till 10 m räckvidd utomhus
  • AF-hjälpbelysning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Speedlite Transmitter ST-E2

E-TTL II blixtstyrning


ST-E2 används tillsammans med E-TTL II blixtautomatiksystemet och ger trådlösa blixtexponeringar som är exakta och konsekventa i alla situationer. Använd exponeringskompensationen i komplexa ljusförhållanden för att få mer kontroll över ljuseffekten.

Kontroll av ljusförhållande


Kontrollera ljusförhållandet för två blixtgrupper när du vill skapa kreativa bilder genom att använda kontrollen av ljusförhållande på ST-E2. Eftersom du kan kontrollera ljusförhållandet mellan 1:8 och 8:1 för de två grupperna med Speedlite-aggregat får du stort utrymme för justeringar.

Höghastighetssynkronisering


Synkronisera blixten med kortare slutartider än kamerans maximala synkroniseringshastighet genom att använda kort blixtsynkroniseringstid. Det här gör att du kan ta stillbilder med stor bländare i dagsljus och använda snabba objektiv med fast brännvidd.

Räckvidd


ST-E2 har en räckvidd på 12 till 15 m vid fotografering inomhus. Vid fotografering utomhus är räckvidden 8 till 10 m.

AF-hjälpbelysning


När du fotograferar i svagt ljus kan ST-E2 sända ut en fokuseringsstråle som ger skarpa bilder. Den här strålen underlättar fokusering och täcker alla fokuseringspunkter på samtliga EOS-kameror.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Speedlite Transmitter ST-E2, dess funktioner och vad den kan göra.