Laserskrivare som är klara för mobil utskrift

Headerimage

Canon har en mängd scannings- och laserutskriftslösningar för surfplattor och smartphones för små och medelstora företag och små arbetsgrupper. Canon har en lösning som fungerar för dig, oavsett om du vill arbeta via ett lokalt nätverk eller molnet.

Utvalda laserskrivare har stöd för Apple® AirPrint™ och Mopria™ samt Canon PRINT Business-appen med vilken du kan skriva ut och scanna från mobila enheter i det lokala nätverket. Med Google Cloud Print, som finns på vissa modeller, kan du dessutom skriva ut från din dator eller mobila enhet via molnet.

Obs! imageRUNNER ADVANCE-skrivare är inte Mopria-aktiverade.

Skriv ut direkt från Apple iOS- eller Android-enheter

Mopria mobil utskrift   Airprint mobile printing_Logo

Skriv ut från kompatibla iOS- och Android-enheter utan att installera flera appar eller ansluta några kablar.

Apple iOS-enheter med stöd för AirPrint och Android-enheter med Mopria* kan skriva ut direkt via ditt trådlösa nätverk.  *Android-enheter kräver eventuellt installation av ett tilläggsprogram.

Skriva ut från Android med Mopria

Mopria-certifierade smartphones och surfplattor känner automatiskt av Mopria-aktiverade Canon-skrivare via en Wi-Fi-anslutning som låter användare skriva ut e-post och dokument från mobila enheter, lika enkelt som att skriva ut från en dator.

Mopria Alliance, som Canon är en av grundarna av, är en ideell medlemsorganisation vars målsättning är att erbjuda intuitiv, enkel och trådlös utskrift från smartphones, surfplattor och andra mobila enheter.

Mer information om Mopria

Hämta Canon PRINT Business-appen för Apple iOS och Android

PRINT-applogotypCanon PRINT Business är ett kostnadsfritt program för scanning och bättre utskriftsfunktioner. Scanna från Canons multifunktionsenheter till en iPhone, iPad eller Android-enhet, ladda upp scannat innehåll till olika molnlagringstjänster, bifoga till och skicka e-post, och skriv ut

Skriv ut från valfri enhet och plats med Google Cloud Print

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print ger dig möjlighet att skriva ut från valfri webbansluten enhet från valfri plats, inklusive telefoner, surfplattor eller datorer. Allt du behöver är ett Google-konto så att du kan komma åt dina molnförberedda skrivare.

Kontrollera om din skrivare är kompatibel i listan nedan. Mer information om Google Cloud Print finns på Google.

Obs! LBP6780x, LBP7680Cx kräver att Google Cloud Print-appen installeras på skrivaren

Har du en PIXMA-skrivare?

Canon erbjuder även Wi-Fi-, moln- och AirPrint-stöd för PIXMA och SELPHY-skrivare.

Mer information:

Anslutningsmöjligheter och skrivare som stöds

Canon Easy-PhotoPrint App för iPhone, iPad och iPod Touch

Canon Easy-PhotoPrint App för Android

Canon Easy-PhotoPrint App för Windows RT

Kontrollera de individuella produktspecifikationerna för att se vilka funktioner som finns tillgängliga och vilken programvara som stöds.

iPad, iPhone, iPod och iPod är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och i andra länder. AirPrint™ och AirPrint-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc.

Android™ och Google Cloud Print™ är registrerade varumärken som tillhör Google Inc.