Game Faces

GAME FACES

Vad är ditt speciella spelögonblick?

Är det lättnaden när slutbossens HP når noll efter en lång raid med ditt guild? Tillfredsställelsen av det matchvinnande övertidsmålet? Kanske är det spänningen i att äntligen få tag på ett sällsynt byte? Eller kan det vara den hjärtskärande känslan av en zombie som dyker upp från ingenstans?

Dessa ögonblick är för speciella för att inte delas. Därför samarbetar vi med fyra nordiska streamers, för att fånga deras reaktioner, med våra kameror när de spelade. Tillsammans med dem och deras community firade vi varje enskild känsla.

Vi kallar det: Game Faces.

VISA OSS DITT GAME FACE

Dela med dig av ditt bästa Game Face och få chansen att vinna en Canon Streaming-utrustning.
Skicka in ett foto eller en skärmdump från din webbkamera/kamera där du spelar ett spel och dela med dig av en beskrivning av vad som händer på skärmen.

De bästa Game Faces kommer att ses av våra nordiska streamare i en Twitch-stream, där de kommer att hylla alla känslor som finns i gaming och utse varsin vinnare.

PRISERNA

Det perfekta streamingkitet.

 • CANON EOS R50

  Passar perfekt för ambitiösa streamers. Med den stora APS-C-sensorn får du bra resultat, även i svagt ljus, och med Dual Pixel CMOS AF II ser kameran till att fokusera på dig.

 • TILLBEHöR FöR STREAMING

  För att utöka möjligheterna och ge ett bredare perspektiv ingår två olika objektiv, Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM och Canon RF 16mm F2.8 STM, i vinsten. I kitet ingår även en AC-E6N nätadapter och en DR-E18 DC-adapter för kontinuerlig strömförsörjning samt ett HG-100 stativ för att underlätta din personliga inramning.

SE GAME FACES

New Game Faces video

TRÄFFA STREAMARNA

Vi samarbetade med fyra streamare för att fånga deras Game Faces.

Vi gav dem en helt ny Canon-streaminginstallation och lät dem göra det som de gör bäst: Spela.

 • JEWANDERZ

  Möt Johan aka Jewanderz.
  Fotboll, fotboll, fotboll. Jewanderz brinner för fotboll och delar denna passion med sina tittare på både Twitch och Youtube. Han har skapat innehåll för fotbollsspel i nästan 10 år, och det har gjort honom till den mest populära kanalen för fotbollsspel i Sverige. Följ med Jewanderz på den virtuella planen för allt som har med fotboll att göra!

 • MINNA MUMI

  Möt Melina, känd online som MinnaMumi. Hon har spelat sedan hon var liten och har omvandlat sin passion till ett heltidsarbete som Twitch-streamer. Gemenskap är en viktig del av hennes arbete och många av hennes vänner har hon träffat genom streaming. MinnaMumi går verkligen in för det och är inte rädd för att skrika eller skratta när hon spelar.

 • THOMAS PASTE

  Möt Thomas Paste, före detta journalist och radio-DJ, som blev livestreamer. Hans långa erfarenhet av underhållning lyser igenom i hans streams, där hans karisma och humor har underhållit tittarna i mer än sex år. Thomas spelar främst FPS-spel, med en särskild förkärlek för Battle Royales. Thomas är en naturlig underhållare, så följ hans streaming där varje ögonblick förvandlas till en berättelse.

 • IIPSULI

  Iipsuli är från Finland och trots de mörka vintrarna är hon en stor solstråle. Det finns aldrig en tråkig stund med henne, oavsett om hon bara chattar, spelar skräckspel eller ett community-spel med sina tittare är hon full av energi och positiva vibbar.

ALLT DU BEHöVER FöR STREAMING

Lyft din livestream med Canons streaminglösningar.

THE CANON EOS R50

Ta ditt innehåll till nästa nivå

Den mångsidiga Canon EOS R50 är det perfekta verktyget för ambitiösa kreatörer.
Med ultrasnabb fokus, bra prestanda i svagt ljus och 4K-videofunktioner är Canon EOS R50 mer än kapabel till både streaming, vlogging och allt däremellan.

EOS R50

THE CANON EOS RF-S 10-18MM

Fånga varje del av händelsernas centrum

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM är ett supervidvinkelobjektiv som ser till att allt som händer kommer med i bild. Detta supervidvinkelobjektiv kommer i ett litet format med snabb och tyst autofokus med STM-motor, som håller actionen i både bild och fokus.

Canon Camera

STARTA MED STREAMING

Det har aldrig varit enklare att börja streama. Med Canon EOS R50 eller Canon Powershot V10 behöver du bara en USB-C-kabel så kan du livestreama med 30 fps genom plug and play. Om du vill streama som proffsen behöver du ett capture-kort och EOS R50 kan sedan mata ut 60 fps via HDMI.

HITTA RÄTT UTRUSTNING FöR DIG

Ta en titt på Canons streaminglösningar och hitta det som passar perfekt för ditt innehåll.