OUT OF THE COMFORT ZONE

Vi utmanade fyra team av nordiska kreatörer att ta sig ur sin komfortzon. I tre unika utmaningar satte de både Canons nyaste kameror och sig själva på prov.

Låt dig inspireras och anta utmaningen själv nedan
OUT OF THE COMFORT ZONE

MÖT KREATÖRERNA

Lär känna de fyra nordiska teamen av kreatörer som var först med att testa Out Of The Comfort Zone-utmaningen.
 • DET DANSKA TEAMET

  Möt det danska teamet: Ane och Cille. De är goda vänner och kreatörer. De har ett bra öga för mode och inredning, vilket syns tydligt i deras innehåll. Båda är stolta mammor, så naturligtvis är deras familjer en viktig del av innehållet som de skapar och delar.

 • DET FINSKA TEAMET

  Möt det finska teamet: Janita och Tara. Tillsammans är de ett mångsidigt kreatörsteam. Janita är känd för sitt fotograferande och sitt arbete som modeinfluencer, medan Tara valdes till årets finska matinfluencer för sitt hänförande matinnehåll. Deras intressen må variera, men de delar passionen för att skapa bra innehåll.

 • DET NORSKA TEAMET

  Möt det norska teamet: Elias och Kajsa, ett norskt kreatörspar som älskar att resa. De reser världen runt och skapar minnesvärda upplevelser, oavsett om de befinner sig i sin husbil eller avlägsna tropiska destinationer.

 • DET SVENSKA TEAMET

  Möt det svenska teamet: Josefine och Christin. Tillsammans delar de en enorm passion för mat och matlagning. Josefine jobbar som livsstilsinfluencer med fokus på mat och Christin jobbar som professionell kock och kokboksförfattare. Tillsammans har de många års erfarenhet framför kameran och skapar spännande innehåll om allt som är läckert.

Prova en Canon kamera gratis

Är du redo att gå utanför din komfortzon medan du provar en ny kamera från Canon? Registrera dig nedan för att prova Canon EOS R50 eller PowerShot V10 gratis i tre spännande innehållsutmaningar som är gjorda för att förändra och inspirera hur du skapar din innehåll.

Det finns ett begränsat antal kameror att prova, så registrera dig snabbt.
Anmäl dig
Try a Canon Camera for free

CANON POWERSHOT V10

Perfekt vloggningkamera som får plats i fickan

Den perfekta vloggkameran för kreatörer på språng. 4K-sensorn, vidvinkeln och stereomikrofonen är designade för den optimala vloggningsupplevelsen i ett smidigt format.

Pocket-sized vlogging perfection

CANON EOS R50

Ta ditt innehåll till en ny nivå

Den mångsidiga Canon EOS R50 är det perfekta verktyget för ambitiösa skapare. Med ultrasnabb fokus, fantastisk prestanda i svagt ljus och 4K-video är Canon EOS R50 mer än kapabel att skapa ditt dröminnehåll.

THE CANON EOS R50

Uppackning av nästa generation av Canonkameror

Se reaktionerna hos de fyra teamen på Canon EOS R50 och PowerShot V10
Unbox-image

Höjdpunkter från den nordiska utmaningen

Vad händer när fyra team går utanför sin komfortzon? Se resultatet.
wrap-up_image