Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Tävlingen är nu avslutad.

Redline Challenge är en tävling avsedd för ambitiösa amatörfotografer som vill utmana sin kreativitet och testa sina tekniska kunskaper. Ta dig an temat som Laura El-Tantawy bestämt och få chansen att vinna Canon-utrustning samt en exklusiv mentorsession med Laura själv.

Canon
Redline Challenge 2022

Och vinnaren är…

Jiří Durdík från Tjeckien med sin vinnande bild: Motocrosstävling

Jiří tar hem paketpriset på EOS R5 och RF 24-70mm F2.8L IS USM och får även en personlig mentorsession med Canon-ambassadören och den internationellt kända fotografen Laura El-Tantawy.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

TRÄFFA VINNAREN

Att skapa en vinnande actionbild


Jiří Durdík, vinnaren i Redline Challenge 2022, pratar med actionfotografen och Canon-ambassadören Vladimir Rys om slutartider, leriga kameror och uppgraderingspaket.

BLI ENGAGERAD

Vill du delta nästa år?


Registrera dig för att bli bland de första som får veta när nästa års tävling startar, och få de senaste erbjudandena från Canon, tips, handledningar, nyheter och inbjudningar till lokala event.

VÄLJA VINNARE

Bedömningsprocessen

Ta reda på hur våra tre domare valde den vinnande bilden bland starka nominerade bidrag som valts ut bland över 14 000 bidrag när vi går bakom kulisserna med Kai Wong på en hemlig plats i London i Storbritannien.

DE NOMINERADE BIDRAGEN

Se några av de fantastiska bidragen

Se några av de bästa bidragen från fotoentusiaster i Europa, Mellanöstern och Afrika – alla är intressanta tolkningar av vår brief om story på en bråkdels sekund.

BRIEFEN

Fånga en story på en bråkdels sekund

Se när Kai Wong och Canon-ambassadören Laura El-Tantawy avslöjar årets utmaning: En story på en bråkdels sekund. Från actionsporter till natur och allt däremellan – fånga världen som du ser den och visa oss din story på en bråkdels sekund.

Canon Camera

MÖT VÅR DOMARE

Laura El-Tantawy

Laura är en världsberömd dokumentärfotograf som har ställts ut och publicerats internationellt. Hon tilldelades 2020 års prestigefyllda W. Eugene Smith Grant och hennes serie av långsiktiga dokumentärprojekt gör Laura utmärkt lämpad för att fungera som domare och mentor under Redline Challenge.

Tänj på dina kreativa gränser och skapa med exklusiva proffsinsikter

Finslipa din teknik när du antar utmaningen i Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  TIPS OCH RÅD

  Så fångar du stories på en bråkdels sekund

  Lyssna på våra inspirerande Canon-ambassadörer när de vägleder dig genom deras strategi för fotografering av stories på en bråkdels sekund och ger dig tips och råd som hjälper dig att bemästra breifen.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEKNIKER

  Storytelling på en bråkdels sekund

  Fem proffs beskriver sin bildskaparprocess och delar med sig av råd om hur man skapar en berättelse genom en enda slående bild.

 • Fotografera stories på en bråkdels sekund som du aldrig gjort tidigare

  Var kreativ på sätt som du aldrig trodde var möjliga med vårt banbrytande sortiment av EOS R-kameror. EOS R-systemet är tillverkat för fotografering av stories på en bråkdels sekund och har toppmodern teknik, tillgång till vårt utbud av revolutionerande RF-objektiv samt banbrytande serietagningshastigheter.

 • Kompakta systemkameror

  EOS R3

  Den här systemkameran bygger på hastighet och är kameran som professionella sport-, nyhets- och naturfotografer har väntat på.
 • Kompakta systemkameror

  EOS R5

  Tänk om gällande vad du vet om kompakta systemkameror. EOS R5:s kompromisslösa prestanda revolutionerar din fotografering och ditt filmskapande.
 • Kompakta systemkameror

  EOS R6

  Med EOS R6 kan du vara kreativ på sätt du inte trodde var möjliga, oavsett vad du fotograferar och hur du fotograferar det.
 • Kompakta systemkameror

  EOS R7

  Utforska naturen med en kamera med sensationell hastighet och bildkvalitet i ett smidigt APS-C-kamerahus som är redo för framtiden.
 • Kompakta systemkameror

  EOS RP

  En liten, lätt och intuitiv kompakt systemkamera i fullformat som utformats för resor och vardagsfotografering.
 • Kompakta systemkameror

  EOS R

  Kompakt systemkamera med sensor i fullformat som öppnar upp för nya kreativa möjligheter för fotografer och filmskapare.
 • RF-objektiv

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Fotografera professionellt med din kompakta systemkamera i fullformat med ett zoomobjektiv på 24–70 mm med hög ljusstyrka och bildstabilisering i fem steg.
 • Standardobjektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Ett kompakt, tyst och lätt 50mm RF-objektiv med fast brännvidd och en stor bländare på f/1,8, vilket passar perfekt för att förverkliga din kreativa vision.
 • Canon Professional Services

  Medlemmar får tillgång till CPS-support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad reparationstjänst samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning.

  EOS R6
  Ljusspår från bil i kvällsljus över en böjd bro, dess pelare och marken under skyms helt av tjock, molnliknande dimma.

  Piotr Skrzypiec

  Vinnaren av 2021 års Redline Challenge

  Vinnaren av 2021 års Redline Challenge-tävling

  Piotr Skrzypiec från Slovenien

  ”Det är en enorm prestation. För mig, som Canon-användare, är priset den bästa utrustningen jag kan tänka mig”, säger fotografen och numera ägaren av Canon EOS R5 och ytterligare Canon-utrustning som är värd totalt över 14 000 euro.

  Du kanske även är intresserad av

 • sortiment av aps-c-kameror

  Hitta den perfekta Canon-kameran

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Hitta det perfekta objektivet för din Canon-kamera