Rådgivning till dig som är yrkesfotograf

Behöver du hjälp med utrustning eller vill du testa våra nya produkter? Jag hjälper gärna till med att hitta lösningar för ert företag.

Hej, jag heter Henrik Svensson och är Canons säljare på den professionella marknaden i Sverige. Jag har över 12 års erfarenhet från TV- och produktionsbolagsbranschen och ett stort intresse för foto och den kreativa processen. Jag tycker det är spännande att sätta mig in i kundernas specifika behov och brinner för att hjälpa dig att hitta en bra helhetslösning.
Chatt via LinkedIn

CINEMA OCH TV-PRODUKTION

2021 markerade ett decennium med Canon Cinema EOS-systemet. Sedan vi startade har vi jobbat hårt för att upprätthålla den höga standarden, eftersom vi vet att du som filmfotograf, dokumentär eller annan professionell videoskapare letar efter den bästa utrustningen, utan att kompromissa. Du vill ha oöverträffade kreativa möjligheter och teknisk expertis. Jag kan hjälpa dig att välja rätt utrustning som passar just dina projekt, oavsett om det är film och tv eller andra videoproduktioner.

VIDEO OCH STREAMING

Om du håller i en mångsidig innehållsproduktion med professionell video, inspelningar från event samt videokommunikation och online-streaming, behöver du prioritera rätt utrustning. Jag ger gärna råd om valet av de bästa utrustningen för era framtida produktioner.

ELECTRONIC NEWSGATHERING

Dagens arbete inom media och journalistik ställer höga krav på tekniken.

Canon har en bred produktportfölj och jag hjälper dig gärna i processen att välja rätt produkter.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig

Canon Professional Services

Canon Professional Services

Medlemmar har tillgång till CPS Priority Support -tjänster lokalt och vid större evenemang, en prioriterad Fast Track -reparationstjänst och - beroende på medlemsnivå - rabatter, lån av reservutrustning och kostnadsfri refund service. Dessutom finns erbjudanden endast för medlemmar.