FINE cartridges

PIXMA-BLÄCK

PIXMA FINE-PATRONER

En PIXMA FINE-bläckpatron ger utskrifter och dokument med fantastisk kvalitet och maximal effektivitet och den ger utmärkt kvalitet med enkel användning och minimalt med kladd.

Varför FINE-bläckpatroner?

En Canon PIXMA FINE-bläckpatron innehåller hela färgomfånget som behövs för att producera utskrifter och dokument med enastående kvalitet. Bläck och skrivhuvud kombineras i en enda praktisk enhet som du enkelt byter ut på några sekunder. Fine-bläckpatronsystemet ger dig dessutom snabba utskriftshastigheter, när varje sekund räknas.

Canon Camera

Enkel att montera, enkel att byta ut

Canons FINE-bläcksystem är utformat med användaren i åtanke. Med bara en eller två enheter att byta ut, beroende på skrivare, innebär det att mindre tid ägnas åt underhåll, så att mer tid kan ägnas åt utskrift. Bläckbehållaren låses enkelt fast med ett enda klick, vilket bekräftas av ett pip- eller klickljud från skrivaren när den är låst på plats. Redo för utskrift!

Enastående kvalitet och lång livslängd, oavsett uppgift

FINE-bläcksystemet har både pigmentbaserat och färgämnesbaserat bläck som använder vår ChromaLife 100-teknik. Det innebär att utskrifterna garanterat håller i upp till 100 år. FINE-systemet utgör även en bra allroundenhet för utskrifter. Det passar inte bara perfekt för fotoutskrifter utan även för gratulationskort, t-shirttryck och konst eller hantverk.

Canon Camera

Bläck efter modellserie

Behöver du hjälp med att hitta bläck?

Hitta rätt bläck, toner eller papper till din Canon-skrivare.