Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

Bred bildvinkel och utökat skärpedjup gör EF 20 mm f/2,8 till det perfekta valet för fotografer som tar bilder av arkitektur och landskap eller reportagebilder. Ett objektiv som passar i nästan alla lägen.

Fördelar

  • Ultravidvinkelobjektiv med bildvinkel på 94°
  • USM-fokusmotor och fokus med manuell upphävning
  • Närgräns för skärpa 25 cm
  • Super Spectra-beläggning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 20mm f/2.8 USM

Dynamisk vidvinkelkonstruktion


EF 20 mm f/2,8 USM har 94˚ synfält vilket gör att det kan ta in hela det mänskliga ögats synfält och mer därtill. Ett utmärkt objektiv för landskaps- och dokumentärfotografering. Distorsionskorrigeringen ger ett naturligt perspektiv vid fotografering av byggnader och interiörer.

Stor bländaröppning


Den stora bländaröppningen på f/2,8 gör att det går att ta bilder utan stativ och blixt i svag belysning.

Asfäriska linser och UD-glas


För att ge optimala visuella prestanda innehåller objektivet dels asfäriska linser, som korrigerar sfäriska avvikelser, och dels Super UD-glas (ultralåg färgspridning), som eliminerar sekundära kromatiska avvikelser. Resultatet blir en skarp, distorsionsfri bild med hög kontrast i hela bildrutan.

Ultraljudsfokusering


En ultraljudsmotor av ringtyp fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Dessutom finns manuell upphävning, vilket gör att skärpan kan justeras utan att du behöver växla från AF-läge.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och höga kontraster. Den motverkar även slöjbildning och spökbilder genom att absorbera det ljus som annars skulle reflekteras från inre linser och kamerans digitala sensor.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 20mm f/2.8 USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products