Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Ett mångsidigt 24–70 mm f/4-objektiv i L-serien med makroläge för upp till 0,7x förstoring. Ultraljudsautofokus för snabb och nästan ljudlös fokusering. UD-linser och asfäriska linser ger enastående bildkvalitet.

Fördelar

  • Flexibelt zoomintervall för olika typer av motiv
  • Makroläge för upp till 0,7x förstoring
  • Bildstabilisator med upp till fyra steg
  • Två asfäriska linser och två UD-linser
  • Snabb ultraljudsautofokus
  • Damm- och fukttäta fogar
  • Niobladig bländare för mjuk bokeh

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Mångsidigt zoomintervall


Kan användas för många typer av motiv, allt från landskaps-, porträtt- och dokumentärfotografering. EF 24–70 mm f/4L IS USM är ett perfekt standardobjektiv för Canons systemkameror i fullformat. Det har vidvinkel-, standard- och telebrännvidder och en fast största bländare på f/4 som inte förändras när du zoomar.

Makroläge


Separat makroposition på zoomringen ger en närgräns på 0,38 m i alla zoompositioner och en maximal återgivning på 0,7x naturlig storlek.

Bildstabilisator


Du kan fotografera utan stativ i svagt ljus med slutartider som är upp till fyra steg långsammare än vad som vanligtvis rekommenderas. Bildstabilisatorn (IS) känner automatiskt av när en fotograf följer rörliga motiv genom att panorera och stabiliseringen stängs då av i den riktningen. Hybrid IS känner av både vinklingar och skakningar i makroläge.

Optisk design med höga prestanda


Tar bilder i enastående kvalitet i hela zoomintervallet. Två typer av asfäriska linser används tillsammans med UD-linser (ultra-low dispersive) för att på effektivt sätt eliminera optisk aberration. Antireflexbehandling minimerar reflexer och ger skarpa kontraster.

Avancerad autofokus


Få snabb och nästan ljudlös autofokus tack vare en ultraljudsmotor av ringtyp. Fokus med manuell upphävning ger dig full kontroll.

Byggd för att klara det mesta


Fortsätt fotografera även under krävande förhållanden. Objektivet är skyddat från damm och fukt, och tack vare fluorinbeläggningar är linserna enkla att rengöra.

Förbättrade prestanda


En niobladig cirkelformad bländare ger en jämn oskarp bokeh, så att motiv i förgrunden blir skarpa.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 24-70mm f/4L IS USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.