Canon EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II USM

EF 24mm f/1.4L II är ett vidvinkelobjektiv med hög prestationsförmåga, med maximala bländaröppningen f/1,4 och en kombination av UD-glas och asfäriska linser som levererar utomordentlig, professionell bildkvalitet.

EF 24mm f1.4L II USM

Fördelar

  • Vidvinkel – 24 mm
  • Största bländare – f/1,4
  • Asfäriska linser och UD-glas
  • Subwavelength Structure Coating
  • USM fokusmotor
  • Flytande intern fokusmekanism
  • Skyddande tätningar
  • Robust byggd

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 24mm f/1.4L II USM

Förstklassigt objektiv med stor bländaröppning


EF 24mm f/1.4L II har en maximal bländare på f/1,4 som ger fantastiska fotografier i svagt ljus. Cirkelformad bländare som ger mjuka bakgrundsslöjor. Brännvidden 24 mm är perfekt för vidvinkelfotografering och objektivet lämpar sig därför både för fotojournalister, landskapsfotografer och alla som vill få ett lite bredare perspektiv.

Asfäriska linser och UD-glas


Den höga bildkvaliteten har ytterligare förbättrats med EF 24mm f/1.4L II via tillägg av två asfäriska linser med hög precision, som korrigerar kromatiska avvikelser och fältkrökning. Kromatiska avvikelser, som ofta förekommer vid tagningar med vidvinkel, bekämpas också via de två UD-glasen som ger optimal bildkvalitet och detaljer från hörn till hörn.

Subwavelength Structure Coating


Canons patenterade antireflexbehandling utvecklades för digital fotografering och minimerar reflexer och ljusslöjor som orsakas av invändiga återspeglingar. Genom att eliminera orsaken reduceras reflexerna och resultatet blir skarpa och tydliga bilder.

USM fokusmotor


Den nästan helt tysta ultraljudsmotorn (USM) i EF 24mm f/1.4L II ger supersnabb autofokus och har manuell upphävning. Den flytande interna fokusmekanismen hjälper till att bibehålla hög bildkvalitet i alla brännvidder.

Robust byggd


Canons objektiv har konstruerats för att klara stadig användning i riktigt påfrestande omgivningar. Objektivet har tätningar som skyddar mot väderförhållanden och damm och ett motljusskydd och en påse medföljer också i paketet.

Blyfri optik


Vid konstruktionen av EF 24mm f/1.4L II används miljöanpassat blyfritt glas.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 24mm f/1.4L II USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.