Canon EF 28mm f/1.8 USM

EF 28mm f/1.8 USM

EF 28 mm f/1,8 USM har en design som skapar bra balans mellan optiska prestanda och pris och den stora bländaröppningen på f/1,8 gör det möjligt att fotografera utan stativ i svagt ljus.

Fördelar

  • 75° bildvinkel på fullformatskameror
  • Stor bländaröppning på f/1,8
  • USM-fokusmotor och fokus med manuell upphävning
  • Närgräns för skärpa 25 cm
  • Asfärisk lins
  • 58 mm filterdiameter

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 28mm f/1.8 USM

Snabbt vidvinkelobjektiv


Objektivet har en stor maximal bländaröppning på f/1,8 som gör att fotografen kan använda korta slutartider i många olika ljusförhållanden och uppnå bakgrundsoskärpa genom att kontrollera skärpedjupet. En asfärisk lins korrigerar förvrängning och säkerställer att hela bilden blir skarp.
När objektivet används med EOS-kameror med sensorer i APS-C-storlek ger det en bildvinkel som motsvarar ett 45 mm objektiv på en fullformatskamera, viket gör det till ett alldeles utmärkt standardobjektiv med stor bländaröppning.

Ultraljudsfokusering


En ultraljudsmotor av ringtyp fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Dessutom finns manuell upphävning, vilket gör att skärpan kan justeras utan att du behöver växla från AF-läge.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. De minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor.

Integrering med E-TTL II blixtautomatik


Avståndsinformation skickas till den kompatibla EOS-kamerans E-TTL II-blixtsystem för optimal blixtautomatik.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 28mm f/1.8 USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.