Objektiv för spegelreflexkameror

Canon EF 35mm f/1.4L II USM

Ett vidvinkelobjektiv i proffsklass med ett naturligt perspektiv, bländare f/1,4 och kapacitet i svagt ljus.

Fördelar

 • Vidvinkel med ett naturligt perspektiv

 • Utmärkt resultat i svagt ljus och skärpedjupskontroll

 • Sätter en ny standard för bildkvalitet

 • Fokuserar snabbt och diskret

 • Fortsätt fotografera även under krävande förhållanden

Alla egenskaper

 • Erbjuder vidvinkel med ett naturligt perspektiv

  Den klassiska vidvinkelbrännvidden på 35 mm uppskattas av dokumentärfotografer för dess förmåga att fånga ett motiv i sin miljö utan att bildens perspektiv förvrängs.

 • Enastående prestanda i svagt ljus

  Den stora maximala bländaren på f/1,4 släpper in två steg mer ljus än ett f/2,8-zoomobjektiv, vilket gör det här till ett perfekt objektiv för handhållen fotografering i svagt ljus.Fotografering med stor bländare innebär att fotografen kan begränsa skärpedjupet. Genom att skapa bilder med kort skärpedjup kan du låta ett motiv träda fram mot en bakgrund, vilket är särskilt effektivt när det används tillsammans med objektivets vidvinkelsynfält.Objektivets niobladiga bländare återger ofokuserade områden mjukt och naturligt.

 • Sätter en ny standard för bildkvalitet

  Blue Spectrum Refractive-optik, som är tillverkat av ett organisk optiskt material som är utvecklat av Canon, tacklar färgblödning genom att korrigera kromatiska aberrationer på ett sätt som tidigare var omöjligt.UD-optik (Ultra Low-Dispersion) och två asfäriska linser ger otrolig skärpa i hela bilden – även när objektivet är helt öppet.SWC-beläggning (Subwavelength structure coating) förstärker kontrasten och motverkar ljusslöjor och spökbilder när du fotograferar i motljus.

 • Fokuserar snabbt och diskret och gör att du kan föreviga det oväntade

  Med ring-USM kan du fokusera snabbt, exakt och nästintill ljudlöst, vilket gör att du kan jobba utan att störa motivet.Autofokuseringen medger att man kan justera fokus manuellt utan att ändra fokusmetod eller ta kameran från ögat.

 • Fortsätt fotografera även under krävande förhållanden

  Konstruktionen i Canons välkända L-serie ger extra tålighet och trygghet. Vädertätning skyddar mot damm och fukt, medan en fluorinebeläggning skyddar objektivets främre och bakre element mot fett och smuts, och gör det lättare att rengöra.

 • Blue Spectrum Refractive-optik

  Canon utvecklade BR-optiken (Blue Spectrum Refractive) för att ta itu med färgblödning i objektiv med stor diameter. Det här omtalade organiska optiska materialet är effektivare vid korrigering av blödning än annan teknik, som fluorite, UD-linser (Ultra Low-Dispersion) eller Super UD-glas. Färgblödning orsakas av kromatiska aberrationer – ett fenomen som innebär att ljus i olika färger fokuseras på olika punkter. Med optiskt BR-material i EF 35mm f/1.4L II USM minimeras den här effekten. Andra element i objektivet kan sedan optimeras för att ge utmärkt skärpa, kontrast och skydd mot slöjbildning.

Canon EF 35mm f/1.4L II USM
Betyg och recensioner

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.
Läs mer