Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Med samma stora bländaröppning som övriga objektiv i den här serien, kompletterar denna supersnabba EF 50mm f/1,2L USM med lysande prestanda under dåliga ljusförhållanden; idealisk för fotografen som vill ha kontroll över skärpedjupet eller fotografera inomhus utan blixt eller stativ.

Fördelar

  • L-seriens konstruktion och optik
  • Stor f/1,2 bländaröppning
  • Snabb, tyst autofokus
  • Super Spectra ytbehandling
  • Rund bländaröppning för jämn oskärpa i bakgrunden
  • Vidarebefordrar avståndsinformation till E-TTL II blixtautomatik
  • Mjuk väska och objektivfodral

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 50mm f/1.2L USM

L-seriens kvalitet


I EF 50mm f/1,2L USM används Canons högkvalitativa precisionslinser. L-serien är Canons flaggskepp i Canons objektivserie och de kombinerar utmärkta bildprestanda med enastående smidig hantering och är tätade mot damm och fukt.

Stor f/1,2 bländaröppning


En stor maximal bländaröppning på f/1,2 ger oanade möjligheter vid fotografering i dåligt ljus, när ingen blixt kommer till pass. Den stora bländaröppningen ger också ökad kontroll över skärpedjupet.

Utmärkt bokeh i bakgrunden


En rund bländaröppning bidrar till en vackert jämn bakgrundsoskärpa; idealisk för isolering av motiv vid stor bländaröppning och för fängslande porträttfotografi.

Snabb, tyst autofokus


En ultraljudsmotor av ringtyp (USM), använder ljudfrekvensvibrationer för att driva den extremt snabba autofokusen och fungerar nästan helt ljudlöst. En snabb CPU och förbättrad AF-algoritm bidrar vidare till AF-hastigheten. Objektivet har en bra hållfast stoppmekanism av den fokuserande linsgruppen utan efterjustering. Vidare har man konstant tillgänglig manuell fokus utan att behöva gå ur automatläget.

Super Spectra ytbehandling


Super Spectra ytbehandling och linselementformning undertrycker slöjor och spökbilder, som har större benägenhet att uppstå med digitala kameror på grund av reflektioner från bildsensorn. Ytbehandlingen bidrar även till en naturligare färgbalans och ökad kontrast för skarpa naturliga bilder.

Vidarebefordrar information till E-TTL II


Objektivet vidarebefordrar avståndsinformation till blixtautomatiken E-TTL II med kompatibla EOS-kameror vilket säkerställer en optimal exponering med blixtljus.

Tillbehör


EF 50mm f/1.2L USM kommer med objektivfodral och mjuk väska.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 50mm f/1.2L USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products