Canon EF 50mm f/1.4 USM

EF 50mm f/1.4 USM

EF 50 mm f/1,4 USM är ett kompakt standardobjektiv med stor bländaröppning och snabbt fokuseringssystem som ger utmärkta resultat vid alla typer av fotografering.

Fördelar

  • Stor bländaröppning på f/1,4
  • 46° bildvinkel som standard
  • USM-fokusmotor och fokus med manuell upphävning
  • Närgräns för skärpa 45 cm
  • Asfärisk lins
  • 58 mm filterdiameter

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 50mm f/1.4 USM

Mångsidigt och kompakt standardobjektiv


Optik av Gauss-typ i kombination med två linselement med hög brytningsgrad gör att fotografer inom alla områden kan ta skarpa och tydliga bilder även vid f/1,4. Objektivet lämpar sig utmärkt vid fotografering av landskap och resemotiv samt porträtt och reportage.

Ultraljudsfokusering


En ultraljudsmotor fokuserar otroligt snabbt och nästan helt ljudlöst. Utmärkt vridmoment gör att objektivet når fokuseringspunkten korrekt, utan att gå för långt. Dessutom finns manuell upphävning, vilket gör att skärpan kan justeras utan att du behöver växla från AF-läge.

Jämn bakgrundsoskärpa


Den praktiskt taget cirkelformade bländaren gör att områden som inte är i fokus blir mjukare och jämnare. Fokuserade motiv i förgrunden syns tydligt mot en oskarp men jämn bakgrund.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. De minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 50mm f/1.4 USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products