Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM ingår i Canons prestigefyllda L-serie, som ger utmärkt prestanda med ett flexibelt zoomomfång och fantastisk bildkvalitet i en tålig och kompakt design.

Fördelar

  • Telezoom med hög prestanda
  • Ingår i Canons prisbelönta L-serie
  • Bildstabilisator i 4 steg
  • Två UD-glas
  • Mycket damm- och vattenavvisande
  • 8-bladig cirkelformad bländare
  • Tyst och snabb autofokus
  • Kompatibelt med ett stativfäste

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Telezoom med hög prestanda


EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM har en brännvidd på 70-300 mm och är en kompakt och flexibel telezoom som ger enastående bildkvalitet. Perfekt för natur- och sportfotografer lika väl som för journalister och porträttfotografer.

L-seriens kvalitet


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är mycket damm- och fukttåliga.

Bildstabilisator i fyra steg


Optisk bildstabilisator i 4 steg – speciellt designad för objektivets specifika brännvidd –- motverkar suddiga bilder, som kan bli resultatet när man fotar utan stativ eller med långa slutartider. Automatisk avkänning av panorering säkerställer effektiva prestationer när rörliga motiv spåras. Och eftersom bildstabiliseringen sker i objektivet kan resultatet visas i sökaren redan vid tagning.

Två UD-glas


Kromatisk aberration elimineras praktiskt taget helt med hjälp av två UD-glas och ger optimal bildkvalitet och skärpa.

Kreativ oskärpa i bakgrunden


Objektivets 8-bladiga cirkelformade bländare skapar vacker bakgrundsoskärpa, så att motivet framträder tydligt och ger en mer dramatisk effekt.

Snabb och tyst autofokus


En ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationer för att autofokusera extremt snabbt och nästintill ljudlöst. En snabb processor och optimerade AF-algoritmer bidrar ytterligare till AF-hastigheten. Bra vridmoment stoppar fokuseringen så att den inte går för långt. Med elektronisk fokus kan skärpan alltid justeras manuellt utan att behöva lämna AF-läget.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Teleobjektiv

Med en utökad brännvidd kan du komma närmare motivet utan att störa händelserna.