Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Med ett mångsidigt fisheye-zoomobjektiv kan du välja mellan fullformatsbild eller cirkulär bild. EF 8-15mm f/4L Fisheye USM ingår i Canons högpresterande objektivserie L, och ger fantastisk bildkvalitet även med så stor vidvinkel.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Fördelar

  • Fisheye-zoomobjektiv för helt cirkelformade bilder eller bilder i fullformat
  • Ingår i Canons prisbelönta L-serie
  • Hållbart och tåligt
  • Tyst och snabb autofokus
  • Manuell fokusering alltid möjlig
  • Enklare objektivrengöring

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Fisheye-zoomobjektiv för helt cirkelformade bilder eller bilder i fullformat


Det finns ingen anledning att köpa två specialobjektiv – EF 8-15mm f/4L Fisheye USM erbjuder både fullformatsbilder och helt cirkelformade fisheye-bilder när det används med kameror som har en 24 x 36 mm (fullformat) sensor. Fotografer som använder systemkameror med en mindre sensor kan ta fisheye-bilder i fullformat. Med diagonal 180 graders bildvinkel är det otroligt lätt att få med hela scenen i en bild.

L-seriens kvalitet


L-serien är flaggskeppet bland Canons objektivserier och representerar det bästa av precisionsutformad EF-optik. Objektiv i L-serien kombinerar överlägsen prestanda med fantastisk hantering och är mycket damm- och fukttåliga.

Snabb och tyst autofokus


En ringformad ultraljudsmotor (USM) använder ultraljudsfrekvensvibrationersom ger otroligt snabb fokus och nästintill ljudlös drift. En snabb processor och optimerade AF-algoritmer bidrar ytterligare till AF-hastigheten. Med elektronisk fokus kan skärpan alltid justeras manuellt utan att man behöver lämna AF-läget.

Förbättrad bildkvalitet med SWC-behandling


Canons patenterade SWC-behandling (Subwavelength structure coating) utformades för att användas inom digital fotografering och minskar spökbilder och slöjor som orsakas av interna reflexer. Genom att eliminera själva orsaken minskas reflexer med den här behandlingen och hjälper till att ge skarpa, tydliga bilder.

Enklare objektivrengöring


Ytorna längst fram och längst bak på objektivet har behandlats med fluorine, vilket gör rengöringen lättare jämfört med andra befintliga ytbehandlingar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.