Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Otroligt litet och lätt zoomobjektiv med ultravidvinkel och dynamisk kapacitet för uttrycksfulla bilder som passar alla EOS-kameror med EF-S-fattning.

Fördelar

  • Superzoom med vidvinkel för alla kamerahus med EF-S-fattning
  • Enastående bildkvalitet
  • Lätt och kompakt
  • Närgräns för skärpa 24 cm
  • Snabb, nästan ljudlös USM-autofokus
  • Super Spectra-beläggning
  • Cirkelformad bländare
  • Särskilt motljusskydd som tillval

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM

Supervidvinkel för sensorer i APS-C-storlek


EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM har en brännvidd på cirka 16-35 mm i 35 mm-format som gör det till ett utomordentligt bra objektiv med enastående bildkvalitet som tar fotograferingen till nya höjder och öppnar för nya dramatiska uttryckssätt.

Bortom det mänskliga ögats synfält


Den här supervidvinkelzoomen gör det inte bara möjligt att få med precis allt på bilden, det förändrar dessutom perspektivet och ökar fotografens möjligheter till dynamiska uttryck. Objektivet låter fotografen komma extremt nära motivet, för att på så sätt förstärka skillnaden i storlek mellan motivet i förgrunden och bakgrunden. Kreativa fotografer kan utnyttja fenomenet för att skapa en stark känsla av avstånd mellan motiv och bakgrund eller en panoreringsfokuseffekt där allt från förgrund till bakgrund är skarpt.

Litet, lätt och nära


Om man ser till brännviddsomfånget är EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM ett otroligt lätt och kompakt objektiv som dessutom har en otroligt kort närgräns på endast 24 cm.

Snabb fokusering


Den ringformade ultraljudsmotorn (USM) och kameran ger tillsammans supersnabb, exakt autofokusering och förutsägande motivspårning – som när som helst kan upphävas till förmån för manuell fokusering.

Konstruerat för digital fotografering


Objektivet är konstruerat särskilt för digital fotografering och utrustat med specialformade linsytor och Super Spectra-beläggning, som motverkar reflexer och slöjor som kan orsakas av reflektioner från kamerans sensor. Som extra tillbehör finns ett speciellt motljusskydd som minskar risken för slöjbildning ytterligare.

Bakgrundsoskärpa


Den cirkelformade bländaren ger snygg bakgrundsoskärpa vid fotografering med stor bländaröppning. Effekten skapar en känsla av djup i bilden och gör så att motivet syns tydligt mot bakgrunden.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.