Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Flexibel bildkomponering i ett lätt och kompakt objektiv med snabb fokusering. EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM är ett utmärkt, mångsidigt objektiv för EOS-kameror med EF-S-fattning.

Fördelar

  • Enastående zoomintervall för alla kamerahus med EF-S-fattning
  • Enastående bildkvalitet
  • Lätt och kompakt
  • Bildstabilisator – kompensation i upp till 3 steg
  • Snabb, nästan ljudlös USM-autofokus
  • Super Spectra-beläggning
  • Cirkelformad bländare
  • Särskilt motljusskydd som tillval

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Mångsidigt objektiv med bildstabilisator


EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM har en brännvidd på cirka 27-136 mm i 35 mm-format. Det ger gott om alternativ för bildkomponering och gör detta till ett oerhört mångsidigt objektiv för fotografer som vill låta kreativiteten flöda i mängder av olika fotograferingssituationer.

Lätt och snabbt


EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM är ett litet och lätt objektiv som passar perfekt för fotografering av snabba rörelser och som gärna följer med på resan när du vill slippa kånka runt på en tung väska med utrustning. Den ringformade ultraljudsmotorn (USM) är som gjord för EOS-kameror med EF-S-fattning och ger supersnabb, exakt autofokusering och förutsägande motivspårning – som när som helst kan upphävas till förmån för manuell fokusering.

Håll still


Bildstabiliseringstekniken kompenserar för tre hela steg, vilket ger objektivet en största bländaröppning på f1,4-2,0. Detta passar utmärkt för fotografering utan stativ och i svag belysning.

Konstruerat för digital fotografering


Objektivet är konstruerat särskilt för digital fotografering och utrustat med specialformade linsytor och Super Spectra-beläggning, som motverkar reflexer och slöjor som kan orsakas av reflektioner från kamerans sensor. Som extra tillbehör finns ett speciellt motljusskydd som minskar risken för slöjbildning ytterligare.

Bakgrundsoskärpa


Den cirkelformade bländaren ger snygg bakgrundsoskärpa vid fotografering med stor bländaröppning. Effekten skapar en känsla av djup i bilden och gör så att motivet syns tydligt mot bakgrunden.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, dess funktioner och vad den kan göra.

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Betyg och recensioner

Exempelgalleri

Visa galleri

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.