Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II är en perfekt, kompakt och mycket prisvärd standardzoom som kan användas vid många olika tillfällen. Bildstabilisatorn har 4 steg och klarar även av tagningar i riktigt svagt ljus.

Fördelar

  • Kompakt design med låg vikt
  • Omfång mellan vidvinkel och kort teleobjektiv
  • Bildstabilisator med fyra steg
  • Asfärisk lins ger distortionskontroll
  • Närgräns 0,25 m
  • Antireflexbehandling
  • Cirkelformad bländare
  • Höghastighets-AF

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Prisvärd zoom av hög kvalitet


EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II är ett högkvalitativt standardzoomobjektiv som kommer att locka alla fotografer som vill resa med lätt packning. Brännvidden motsvarar 29-88 mm i 35 mm-format och objektivet lämpar sig för det allra mesta inom fotografering. När det gäller närbilder fungerar objektivet på avstånd på endast 0,25 m (25 cm) i hela zoomomfånget.

Bildstabilisator


EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II innehåller Canons teknik för bildstabilisering. Bildstabilisatorn har 4 steg och minskar risken för oskärpa. Fotograferna kan alltså använda slutartider som är upp till 4 gånger långsammare än normalt utan att bilderna blir suddiga. Idealiskt för bilder som tas under knappa ljusförhållanden.

Asfärisk lins med antireflexbehandling


Den avancerade antireflexbehandlingen Super Spectra Coating säkerställer färgbalansen och ger skarpa bilder med hög kontrast. Dessutom bekämpas reflexer och ljusslöjor genom att ljuset som reflekteras från digitala kamerors sensorer eller interna optiska element absorberas. En asfärisk lins levererar klara bilder med hög kontrast även med helt öppen bländare.

Cirkelformad bländare


För bilder som tas med stor bländaröppning ger den cirkelformade bländaren mjuka, jämna bakgrundsslöjor, som gör att motiven i förgrunden framhävs och distraherande bakgrunder försvinner.

Blyfritt glas


I tillverkningen av EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II används bara miljöanpassat, blyfritt glas.

Tillbehör


EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II levereras tillsammans med ett linsskydd och ett dammskydd. Som extra tillbehör finns motljusskydd (EW-60C) och en mjuk objektivväska (LP814).

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products