Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ett prisvärt standardzoomobjektiv som passar för många olika motiv. Snabb och nästan ljudlös fokusering under filminspelning, tack vare STM-motorn och Movie Servo AF-tekniken. Bildstabilisator med fyra steg reducerar effekten av kameraskakningar.

Fördelar

  • Mångsidigt zoomintervall – utmärkt för landskap, porträtt och resor
  • Kompakt design med låg vikt
  • Undvik skakningsoskärpa med en bildstabilisator i fyra steg
  • STM-motorn ger jämn och nästan ljudlös fokusering vid filminspelning
  • Närgräns 0,25 m

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ett perfekt första steg in i den digitala systemkameravärlden


Ta dig an en rad olika motiv, från landskap till porträtt och rörliga motiv, med ett mångsidigt zoomintervall på 18–55 mm. Lättviktskonstruktionen gör detta till ett utmärkt objektiv för daglig användning.

Förbättrad skärpa med bildstabilisator i fyra steg


En optisk bildstabilisator minskar risken för skakningsoskärpa och möjliggör fotografering utan stativ eller blixt i svagt ljus. Använd fyra steg långsammare slutartider än normalt utan att bilden blir suddig på grund av kamerarörelser.

Tyst och jämn fokusering i filmer


STM-motortekniken ger nästan ljudlös fokusering så att ljudspåret i filmen inte störs av brus, och justeras smidigt och exakt vid inspelning.

Utformad för enastående fotografering


Fokuserar på små motiv, med en närgräns för skärpa på bara 0,25 m. Tack vare den främre delen som inte roterar är det enkelt att använda filter, och med den manuella fokusringen går det alltid att manuellt upphäva fokuseringen.

Fantastisk bildkvalitet oavsett motiv


En Super Spectra-beläggning används för att minska slöjor och förbättra skärpan, och en sjubladig bländare ger jämna oskarpa högdagrar för naturligare utseende och känsla.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products