Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Ett tunt objektiv som är mycket lätt och idealiskt att ta med på resa och för fotografering av gatuliv. Den avancerade optiska designen ger fantastisk bildkvalitet, och den största bländaren på f/2,8 gör att det är enkelt att fotografera utan stativ. STM-fokuseringen ger jämn och nästan ljudlös autofokus vid filmning.

Fördelar

  • Supertunt och lätt
  • Naturligt perspektiv, som det mänskliga ögat
  • Jämn, tyst fokusering under filminspelning
  • Använd stor bländare och fotografera i svagt ljus
  • Närgräns 0,16m

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Kompakt, tunn och lätt


EF-S 24mm f/2.8 STM är bara 22,8 mm långt och väger bara 125 g, vilket gör att du kan ta med din EOS vart du än går. Eftersom det är så litet är det också diskret, vilket är utmärkt för gatufotografering.

Naturligt perspektiv


När du använder 24 mm brännvidd på ett APS-C EOS-kamerahus får du samma bildvinkel som ett 38 mm-objektiv på en digital systemkamera i fullformat. Det är nästan som det mänskliga ögat, så dina bilder får en mycket naturlig känsla.

Jämn och tyst fokusering


Nästan ljudlös STM-fokusering låser snabbt fokus när du tar stillbilder och ger jämna fokusövergångar när du spelar in film, så att du slipper distraherande fokuseringsljud.*

Stor bländare för fotografering i svagt ljus


Den största bländaren på f/2,8 släpper in massor av ljus så att du kan fotografera i mörker utan blixt. Det är idealiskt också för att skapa kort skärpedjup när du vill att motivet ska framträda mot en mjuk och ofokuserad bakgrund.

Avancerad optisk design


Hela bilden blir knivskarp och du får mindre slöjor och färgblödning. Gå så nära som 16 cm från små motiv och visa upp världen i närbild.
* När det används tillsammans med kompatibla EOS-kamerahus.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products