Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Perfekt för press-, sport- och naturfotografering. Med den här kompakta extendern ökas brännvidden för Canons tele och telezoom i L-serien med faktor 1,4x, med högre autofokusexakthet och förbättrad kommunikation mellan kamera och objektiv.

Fördelar

  • Förlänger huvudobjektivets brännvidd med 1,4x
  • Enastående bildkvalitet
  • Mycket damm- och vattenavvisande
  • Förbättrad kommunikation mellan objektiv och kamera
  • Optimerad ytbehandling av linserna
  • Kompatibel med L-seriens tele och telezoom

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Extender EF 1.4x III

Längre brännvidd för supertele


Extendern EF 1,4x III är speciellt utformad för samarbete med IS-superteleobjektiv i L-serien och förlänger brännvidden med faktor 1,4x. Extenderna design säkerställer att det inte blir någon förlust av objektivets prestanda eller bildkvaliteten.

Konstruktion av hög kvalitet


Förbättrade antireflexmaterial inuti objektivhuset och en ytbehandling runt linsens ytterkanter minskar flammighet. Konstruktionen är damm- och vattentålig vilket hjälper till att bibehålla bildkvaliteten.

Förbättrad kommunikation mellan objektiv och kamera

En inbyggd mikroprocessor ger korrekt överföring av data mellan objektiv och kamera, med förbättrad prestanda för autofokus och mätning.

Kompatibel med L-seriens tele och telezoom


Extendern EF 1,4x III är kompatibel med de flesta tele och telezoomobjektiv i L-serien, Canons flaggskepp bland proffsobjektiv. Förlänger brännvidden samtidigt som objektivets effektiva bländartal bara sänks med ett steg.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Extender EF 1.4x III, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products