Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

TS-E 17 MM F/4L är utvecklad för arkitekturfotografering, och har således låg förvrängning och utmärkt skärpa ända ut i kanterna. Oberoende rotering av Tilt and Shift-mekanismen för hög flexibilitet.

TS-E 17mm f4L

Fördelar

  • Tilt and Shift-objektiv med 17 mm ultravidvinkel
  • Låg förvrängning och hög upplösning
  • ± 6,5° lutning och ±12 mm förskjutning
  • Oberoende lutnings- och förskjutningsrotering
  • Asfäriska linser och UD-glas
  • Ytskikt av mikrovåglängdsstruktur med antireflexbehandling
  • Cirkelformad bländare

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon TS-E 17mm f/4L

Utöka möjligheterna för fotografering med lutning och förskjutning


TS-E 17 MM F/4L är ett ultravidvinkelobjektiv med lutnings- och förskjutningsfunktion, som ger vidvinkelvyer för både APS-C- och fullformatssensorer. Tack vare Canons unika roteringssystem kan lutnings- och förskjutningsriktningen roteras oberoende av varandra. På så vis kan perspektiv och skärpedjup kontrolleras separat, vilket ökar objektivets flexibilitet.

Brett rörelseregister


Med sitt 104° diagonala synfält kombinerat med ±6,5° lutning, plus ±12 mm förskjutning samt ±90° rotering av både lutnings- och förskjutningsmekanismerna, är TS-E 17 MM F/4L ett av marknadens mest flexibla objektiv. TS-E 17 MM F/4L inkluderar även lås på lutnings- och förskjutningsmekanismerna så att oönskade rörelser undviks.

Objektivdelar med hög precision


För att ge låg förvrängning och utomordentlig upplösning ända ut i kanterna används en gjuten, asfärisk lins med hög precision. Kromatisk aberration (vanligt vid vidvinkelfotografering) motverkas av 4 UD-linser. Dessa delar gör objektivet perfekt för arkitekturfotografering.

Subwavelength Structure Coating


Canons patenterade linsytskikt är utvecklat för digital fotografering, och hjälper till att minimera spökbilder och slöjor orsakade av interna reflektioner, vilket ger dig klara och skarpa bilder.

Robust konstruktion


Objektiven från Canons L-serie är konstruerade för att klara regelbunden användning i de mest krävande miljöer. Väder- och dammfogar ger ökat skydd, och ett motljusskydd och en väska inkluderas i paketet.

Blyfri optik


Miljöanpassat, blyfritt glas har använts genomgående i konstruktionen av TS-E 17 MM F/4L.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon TS-E 17mm f/4L , dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.