PIXMA-effektivitet

PIXMA:s innovativa teknik gör att du kan använda din skrivare enklare och mer effektivt än någonsin tidigare. Den senaste serien har funktioner som automatisk påslagning och dubbelsidig utskrift, som hjälper dig att spara både papper och energi. PIXMA ger dig maximal bekvämlighet och minimalt slöseri.

[IMAGE] Efficiency-banner

[IMAGE] Auto-Power-on-logo

Automatisk uppstart

Enkelt att skriva ut och spara energi

Den automatiska strömpåslagningsfunktionen gör det enkelt att skriva ut trådlöst, genom att automatiskt slå på skrivaren när du börjar skriva ut. USB-anslutna skrivare kan stängas av automatiskt när de inte använts under en viss angiven tidsperiod tack vare funktionen för automatisk avstängning.

[IMAGE] Quiet-mode-logo

Tyst läge

Minska skrivarljudet

Tystgående läge sänker automatiskt utskriftshastigheten för att sänka ljudet från skrivaren, så att utskrifterna i hemmiljö kan utföras nästan ljudlöst. Du kan aktivera det här alternativet i din dator eller direkt på skrivarskärmen, och kan ange att det ska vara aktivt hela dagen, eller endast aktiveras vid specifika tidpunkter.

[IMAGE] Auto-2-sided-Print

Dubbelsidig utskrift

Spara papper med automatisk dubbelsidig utskrift

[IMAGE] 2-sided-Print

De flesta PIXMA-skrivare och allt-i-ett-enheter har en inbyggd funktion för automatisk dubbelsidig utskrift som ger dokumenten ett professionellt utseende. En annan fördel är att pappersåtgången halveras.


2 på 1-utskrift

Spara papper och bläck

När du skriver ut utkast av dokument kan du använda 2 på 1-utskrift. Då skrivs två sidor i ett dokument ut på ett papper, och du spar både bläck och papper. Alternativet att skriva ut flera sidor på ett papper finns tillgängligt i alla PIXMA-skrivare.

Spara pengar med XL-bläck

Spara pengar när du köper äkta Canon-bläck med XL-patroner med hög kapacitet som gör att du kan skriva ut mer för mindre pengar. Spara med dubbel- och flerförpackningar – de här praktiska paketen ger mycket för pengarna.

PIXMA XL-bläck

Bläckkapacitet

Antalet sidor som du kan skriva ut med en enda bläckpatron – även kallat "bläckkapacitet" – är en viktig faktor att ta ställning till, både när du ska köpa en ny bläckpatron och en helt ny skrivare.

Läs mer om bläckkapacitet

[IMAGE] Easy-WebPrint-Ex-logo

Easy-WebPrint EX

Ta kontroll över webbutskrifterna

Easy-WebPrint EX är ett tilläggsprogram till Microsoft Internet Explorer som enkelt låter dig välja delar av en webbsida och "klippa ihop" dem till ett enda dokument att skriva ut.

[IMAGE] Recycling-logo

Återvinning av kassetter

Canons återvinningsprogram

Canon har återvinningsprogram för bläckpatroner i vissa länder. Upp till 100 % av den gamla patronen återvinns, till antingen nya patroner eller andra produkter, och ingen del av patronen deponeras på soptippen.

Ta reda på mer

Kontrollera de individuella produktspecifikationerna för att se vilka funktioner som finns tillgängliga och vilken programvara som stöds.