PIXMA-effektivitet

PIXMA:s innovativa teknik gör att du kan använda din skrivare enklare och mer effektivt än någonsin tidigare. Den senaste serien har funktioner som automatisk påslagning och dubbelsidig utskrift, som hjälper dig att spara både papper och energi. PIXMA ger dig maximal bekvämlighet och minimalt slöseri.

Automatisk uppstart

Enkelt att skriva ut och spara energi

Den automatiska strömpåslagningsfunktionen gör det enkelt att skriva ut trådlöst, genom att automatiskt slå på skrivaren när du börjar skriva ut. USB-anslutna skrivare kan stängas av automatiskt när de inte använts under en viss angiven tidsperiod tack vare funktionen för automatisk avstängning.

Tyst läge

Minska skrivarljudet

Tystgående läge sänker automatiskt utskriftshastigheten för att sänka ljudet från skrivaren, så att utskrifterna i hemmiljö kan utföras nästan ljudlöst. Du kan aktivera det här alternativet i din dator eller direkt på skrivarskärmen, och kan ange att det ska vara aktivt hela dagen, eller endast aktiveras vid specifika tidpunkter.

Dubbelsidig utskrift

Spara papper med automatisk dubbelsidig utskrift

De flesta PIXMA-skrivare och allt-i-ett-enheter har en inbyggd funktion för automatisk dubbelsidig utskrift som ger dokumenten ett professionellt utseende. En annan fördel är att pappersåtgången halveras.