Canon Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Få livfulla färger och högkvalitativ, monokrom fotoutskrift med Photo Paper Pro Luster, ett professionellt fotopapper som har en struktur med lyster – för en fotolabbskänsla som du kan åstadkomma hemma.

Fördelar

  • Jämn yta med lyster
  • Enastående färgåtergivning
  • Svartvita utskrifter med jämna färgnyanser
  • Stor motståndskraft mot blekning
  • Passar perfekt för PIXMA Pro-skrivare

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Pro Luster LU-101

Professionella fotografer


Det här fina, satinliknande fotopapperet påminner om traditionella papper som används i mörkrum. Det har utformats för professionella fotografer som vill visa sina alster från sina bästa sidor utan att behöva skicka bilderna till ett fotolabb.

Enastående utskrifter


Photo Paper Pro Luster är utformat för konsekventa resultat. Du får livfulla färger med skarpa detaljer och snygga svartvita utskrifter med fylliga svarta och jämna färgnyanser.

Foton som du kan ha kvar hela livet


Photo Paper Pro Luster är optimerat för användning med Canon PIXMA Pro-fotoskrivarna och ger exceptionell bildkvalitet och varaktighet. När det används med äkta Canon LUCIA- eller ChromaLife100+-bläck förhindrar det att dina foton försämras på grund av gas och ljus, så att du kan ha kvar dina minnen och känna dig trygg med att visa eller sälja dina bilder.

Konsekvens


Korta torktider, vattentålighet och en blankare yta än halvglättat papper tack vare papperets ytskikt med fina partiklar. Papperet ger konsekvent bildton och färg oavsett under vilka ljusförhållanden bilden visas, vilket gör att det passar perfekt för studior och utställningar.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Pro Luster LU-101, dess funktioner och vad den kan göra.

260-gsm

Vikt i gram per kvadratmeter

0.26-mm

Tjocklek i millimeter

Fotoprogramvara

Väck minnen till liv med inspirerande programvara som hjälper dig skapa kreativa utskrifter.

Ta reda på mer