Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Jämn struktur med varmvit ton för utskrifter utan reflekterande lyster. Perfekt för fotografier i svartvitt och färg samt konsttryck där varma färgtoner och grå toner återges på ett vackert sätt.

Fördelar

  • Perfekt för återgivning av varma färgtoner
  • Perfekt nyansåtergivning i svartvita utskrifter
  • Slät, matt yta som inte blänker
  • Passar perfekt för PIXMA Pro-skrivare

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Pro Premium Matte PM-101

Förstklassigt resultat och ytskikt


Pappret Pro Premium Matte har tagits fram för professionell användning och har en jämn yta med en varmvit ton för särskilt viktiga utskrifter utan reflekterande lyster. Det här kraftiga pappret är styvt och helt slätt.

Professionella utskrifter


Canons profesionella PIXMA-utbud av fotoskrivare är designade för att ge optimalt resultat och med Pro Premium Matte får du utmärkta utskrifter varje gång med både pigmentbaserade LUCIA-bläck och färgämnesbaserade ChromaLife100+-bläck.

Utmärkt färgåtergivning


Det här flexibla pappret är perfekt för när du skriver ut foton i både svartvitt och färg samt konsttryck där varma färgtoner och grå toner återges på ett utmärkt sätt. Bilder som skrivs ut på den här otroligt jämna ytan får en elegantare yta jämfört med foton som har en vanligt glättad yta.

Foton som du kan ha kvar hela livet


Med Photo Paper Pro Premium Matte får du enastående bildkvalitet och lång hållbarhet. När det används med äkta Canon-bläck förhindrar det att dina foton försämras på grund av gas och ljus, så att du kan känna dig trygg med att visa eller sälja dina bilder.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Pro Premium Matte PM-101, dess funktioner och vad den kan göra.

210-gsm

Vikt i gram per kvadratmeter

0.31-mm

Tjocklek i millimeter

Fotoprogramvara

Väck minnen till liv med inspirerande programvara som hjälper dig skapa kreativa utskrifter.

Ta reda på mer