Canon PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Användarvänlig, liten allt-i-ett-skrivare, -scanner och -kopiator i en elegant vit finish med kostnadseffektiva XL-kassetter som tillval och programvara för smart webbplatsutskrift.

PIXMA MG2550

Fördelar

  • Kompakt allt-i-ett-skrivare för hemmet: utskrift, kopiering och scanning
  • Elegant design med helvit finish
  • Hög utskriftskvalitet med upp till 4 800 dpi och FINE-kassetteknik
  • XL-bläckkassetter (tillval) ger fler utskrifter för mindre
  • Automatisk påslagning slår på skrivaren när du börjar skriva ut; Automatisk avstängning stänger av den när den inte används

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MG2550

Kompakt, snygg allt-i-ett-skrivare


I den här snabba allt-i-ett-skrivaren, som är idealisk för att skriva ut, scanna och kopiera varje dag, ingår ett FINE-kassettsystem för foton och dokument av hög kvalitet. Det kompakta formatet i elegant vit finish tar mindre plats i hemmet och säkerställer smidig pappersmatning och enkla patronbyten.

Snabba kvalitetsutskrifter


Med FINE-kassettsystemet med en minsta droppvolym på 2 pl och utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi får du en mycket bra detaljnivå. Med A4 ISO ESAT-hastigheter på 8,0 sidor per minut i svartvitt/4,0 bilder per minut i färg behöver du i stort sett inte vänta alls på att dina dokument ska skrivas ut.

Spara pengar på bläck


Skriv ut mer för mindre. Med XL FINE-kassetter får du betydligt fler sidor och längre tid mellan kassettbyten – perfekt om du skriver ut ofta – och du kan spara 30 % per sida jämfört med motsvarande standardalternativ.

My Image Garden


Den kompletta programvaran, som ger dig den fullständiga PIXMA-upplevelsen, med funktioner för att organisera och skriva ut foton, scanna och använda onlinetjänster. Med avancerade funktioner som ansiktsigenkänning kan du lätt söka igenom alla foton på datorn, även de länge sedan bortglömda, och använda dem för att skapa nya, snygga bilder för utskrift.

Smart webbutskrift


Plugin-programmet Easy-WebPrint EX har en funktion för Internet Explorer som gör det lätt att bara skriva ut exakt det som du behöver från Internet. Det går även att klippa ut valda bitar från flera olika webbsidor och skriva ut dem på en sida eller spara dem som PDF-fil.

CREATIVE PARK PREMIUM


Med den här onlinetjänsten kan du hämta och skriva ut foton, illustrationer och pappershantverk från internationellt erkända fotografer och konstnärer. Skapa professionella gratulationskort, kalendrar eller fantastiska 3D-papperskonst.

Spara energi


Med funktionen för automatisk avstängning stängs skrivaren av automatiskt om du inte använder den på en viss tid – och du sparar energi. Den praktiska funktionen för automatisk påslagning innebär att skrivaren slås på när du börjar skriva ut. I det tysta läget kan skrivarljudet sänkas avsevärt för i stort sett tysta utskrifter hemma.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA MG2550, dess funktioner och vad den kan göra.

Convenient and easy to replace

Praktisk och enkel att byta ut

High resolution photo printing

Fotoutskrift med hög upplösning

High resolution scanning

Scanning med hög upplösning

Optional high yield inks

Högkapacitets- bläck (tillval)

One-stop creative software

Komplett, kreativ programvara

Smart web printing

Smart webbutskrift

Turns on when you start printing

Startar när du skriver ut

Near silent printing at home

Nästan ljudlös utskrift hemma

  • Allt-i-ett-skrivare – PIXMA MG2550
  • FINE-kassetter
  • Nätkabel
  • Setup CD-ROM (Installationsskivan)
  • Handböcker och andra dokument

PIXMA MG2550 Betyg och recensioner

Förstklassiga skrivare

Den unika utskrifts- och bläcktekniken i PIXMA-skrivarna ger enastående utskrifter av hög kvalitet.

quality-banner-310x180_v2.png

Lär dig mer och utforska

Online manual and download

Onlinehandbok och -installation

Bläddra i handboken för den här skrivaren online utan att hämta eller installera några filer på dator, smartphone eller surfplatta. Se hur du konfigurerar skrivaren på din enhet och i ditt operativsystem och hämta den programvara som krävs.