Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Skriv ut, kopiera och scanna enkelt med den här Wi-Fi-allt-i-ett-skrivare som kan användas var som helst i hemmet. Med kompakt FastFront-design och Auto Duplex och har dessutom funktioner för utskrift från smarttelefon och Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Fördelar

  • Wi-Fi-allt-i-ett-skrivare: skriv ut, kopiera och scanna
  • Mobiltelefonutskrift och Apple AirPrint-funktion
  • Enkel och effektiv webbutskrift
  • Skriv ut mer med tillvalet XL-bläck
  • Spara papper med Auto Duplex
  • Snabb dokument- och fotoutskrift
  • My Image Garden-programvara
  • Automatisk på/av

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MG3250

Kompakt trådlös allt-i-ett-skrivare


Den här allt-i-ett-skrivaren har Wi-Fi-anslutning så att du kan skriva ut från datorer och mobila enheter var som helst i hemmet. Den snygga och kompakta FastFront-utformningen gör det lätt att fylla på papper och byta bläckkassetter. Det är en perfekt skrivare, kopiator och scanner för dig som vill ha funktionalitet i vardagen.

Kan användas med smarttelefon och surfplatta


Med Canons Easy-PhotoPrint-app har du möjlighet att skriva ut, och till och med scanna in till, mobila enheter, var du än befinner dig i hemmet. Med stöd för Apple AirPrint kan du även skriva ut foton, e-post, webbsidor och andra dokument direkt från din iPhone, iPad och iPod touch.

Skriv ut mer för mindre


Med de större XL FINE-kassetterna behöver du inte byta bläck lika ofta. Med dem får du betydligt fler utskrifter än med vanliga motsvarande kassetter. XL-kassetterna är också mer kostnadseffektiva och gör att du kan spara upp till 50 procent per sida – perfekt om du skriver ut mycket.

Spara papper


Med Auto Duplex får du automatiskt dubbelsidiga utskrifter, vilket sparar papper samtidigt som dokumenten ser proffsiga ut. För smarta webbutskrifter kan du använda tillägget Easy-WebPrint EX och bara skriva ut det du behöver. Det här tillägget gör det lätt att klippa ut information från webbsidor och sätta ihop allt till en enda sida för bra effektiv utskrift.

Snabba kvalitetsutskrifter


FINE-kassettsystemet ger bra detaljnivå samtidigt som det går snabbt. Skriv ut högkvalitativa dokument och foton snabbt tack vare en A4 ISO ESAT-hastighet på 9,2 bilder/minut i svartvitt och 5,0 bilder/minut i färg, vilket innebär att du kan skriva ut ett foto på 10 x 15 cm utan kant på cirka 44 sekunder. Du kan skriva ut ett A4-dokument i färg på cirka 20 sekunder.

My Image Garden-programvara


I en enda verktygslåda får du enkel fotoutskrift, scanning och möjlighet att använda onlinetjänster som CREATIVE PARK PREMIUM. Med funktioner för fotoorganisering, bland annat ansiktsigenkänning, kan du söka igenom alla foton på datorn, även de länge sedan bortglömda, och sedan sätta ihop dem på ett snyggt sätt för utskrift. Du kan även enkelt scanna till molntjänster och skapa PDF-filer.

Skriv ut direkt från Facebook


Med Print Your Days-appen kan du skriva ut egna och vänners bilder direkt från Facebook. Du kan tillämpa olika effekter och skapa häftiga kollage med upp till fem foton på en sida med en av de många bakgrundsstilar som vi erbjuder.

Spara energi


Du kan spara energi med den automatiska avstängningsfunktionen som gör att skrivaren stängs av när den inte har använts på en viss bestämd tid. Den automatiska påslagningsfunktionen innebär att skrivaren automatiskt slås på igen när du börjar skriva ut.

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon PIXMA MG3250, dess funktioner och vad den kan göra.

Convenient and easy to replace

Praktisk och enkel att byta ut

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiska bläckdroppar för precisionsutskrift

High resolution photo printing

Fotoutskrift med hög upplösning

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Compact design and easy operation

Kompakt design och enkel användning

Print images from your movies

Skriv ut stillbilder från dina filmer

Smart web printing

Smart webbutskrift

High resolution scanning

Scanning med hög upplösning

Facebook photo printing

Fotoutskrift från Facebook

One-stop creative software

Komplett, kreativ programvara