Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Elegant och kompakt allt-i-ett med Wi-Fi för delning och användning var som helst i hemmet. Snabb utskrift, kopiering och scanning av hög kvalitet samt stöd för Google Cloud Print och Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Fördelar

  • Kompakt och elegant Wi-Fi-allt-i-ett: skriv ut, kopiera och scanna hemma
  • Skriv ut och scanna med smartphone eller surfplatta med PIXMA Printing Solutions-appen
  • Stöd för Google Cloud Print och Apple Air Print
  • XL-bläckkassetter (tillval) ger fler utskrifter för mindre
  • Hög utskriftskvalitet med upp till 4 800 dpi och FINE-kassetteknik

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MG3550

Kompakt trådlös allt-i-ett-skrivare


Den här allt-i-ett-skrivaren med Wi-Fi-anslutning ger enkel utskrift i hemmet från datorer och mobila enheter, medan den eleganta och kompakta FastFront-designen underlättar pappersmatningen och gör det enkelt att byta bläckpatroner – den optimala skrivaren, kopiatorn och scannern för daglig användning.

Kan användas med smartphone och surfplatta


Hämta Canons PIXMA Printing Solutions-app för att skriva ut från, och scanna till, din smartphone eller surfplatta och få fjärråtkomst till skrivarinformation som onlinehandboken eller aktuella bläcknivåer. Den har även stöd för Apple AirPrint. Dessutom ingår den praktiska funktionen för automatisk påslagning som innebär att skrivaren slås på när du börjar skriva ut.

Skriv ut från i princip var som helst


Google Cloud Print ansluter skrivaren direkt till webben så att du kan skriva ut från Google Dokument, e-post, foton och bifogade PDF-filer från i princip var som helst. Filer skickas på ett säkert sätt till skrivaren över internet oavsett om du befinner dig i samma rum eller på en annan kontinent.

Snabba kvalitetsutskrifter


FINE-kassettsystem med en utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi ger fantastisk detaljrikedom. Med en utskriftshastighet på hela 9,9 sidor per minut i svartvitt och 5,7 sidor per minut i färg för A4-dokument skriver den även ut 10 x 15 cm foton utan kant på ungefär 44 sekunder. Perfekt för snabba kvalitetsutskrifter av dokument och bilder hemma.

Spara pengar på bläck och papper


Skriv ut mer för mindre. Kostnadseffektivare XL-bläckkassetter ger avsevärt många fler utskrifter än motsvarande standardvarianter, vilket betyder längre perioder mellan byten – perfekt om du skriver ut mycket – och kan leda till besparingar på upp till 50 % per sida. Med automatisk dubbelsidig utskrift sparar du papper och skapar dubbelsidiga dokument med proffsigt utseende.

My Image Garden-programvara


Komplett programvara som ger dig den fullständiga PIXMA-upplevelsen med lösningar för att organisera och skriva ut foton, scanna och använda onlinetjänster. Avancerade funktioner som ansiktsigenkänning gör det enkelt att söka genom alla dina foton på datorn och hitta de du vill ha.

Bli kreativ med CREATIVE PARK PREMIUM


Med den här onlinetjänsten kan du hämta och skriva ut foton, illustrationer och hantverksmallar, och du kan skapa proffsiga gratulationskort, kalendrar och imponerande pappershantverk i 3D.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA MG3550, dess funktioner och vad den kan göra.

Convenient and easy to replace

Praktisk och enkel att byta ut

High resolution photo printing

Fotoutskrift med hög upplösning

Optional high yield inks

Högkapacitets- bläck (tillval)

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

PIXMA Printing Solutions app

Appen PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Turns on when you start printing

Startar när du skriver ut

  • Allt-i-ett-skrivare – PIXMA MG3550
  • FINE-kassetter
  • Nätkabel
  • Setup CD-ROM (Installationsskivan)
  • Handböcker och andra dokument