Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

En förstklassig allt-i-ett-skrivare med Wi-Fi för hemmet med utskrifts-, kopierings- och scanningsfunktioner. Bland funktionerna finns 5 separata bläckpatroner, avancerade anslutningsmöjligheter för smartphone och direktutskrift från molnet samt XL-bläckpatroner (tillval).

PIXMA MG5550

Fördelar

  • Förstklassig allt-i-ett-fotoskrivare med Wi-Fi samt funktioner för utskrift, kopiering och scanning
  • Molnutskrift direkt från skrivarskärmen: skriv ut från onlinealbum, sociala nätverk och molnet
  • Skriv enkelt ut och scanna från smarta enheter över Wi-Fi-nätverk eller internet
  • Hämta appen PIXMA Printing Solutions och fjärrstyr skrivaren
  • Stöd för Google Cloud Print, Apple AirPrint

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MG5550

Allt-i-ett-skrivare av hög kvalitet


Den här allt-i-ett-skrivaren har avancerad Wi-Fi-anslutning och system med 5 bläckpatroner för enkel utskrift, kopiering och scanning med hög kvalitet samt direktåtkomst till molnet. Den är utformad för att användas och delas trådlöst i hela hemmet och genom fjärråtkomst från mobila enheter.

Molnutskrifter


Njut av friheten med att kunna skriva ut direkt från internet med den förbättrade PIXMA Cloud Link. Skriv ut foton blixtsnabbt från Facebook, Twitter och onlinealbum som image.canon, eller skriv ut dokument från molntjänster som Evernote och Dropbox direkt från skrivarskärmen. Du kan skapa kalendrar, brevpapper och andra mallar direkt från PIXMA Cloud.

Kan användas med smarttelefon och surfplatta


För ultimat flexibilitet kan du styra skrivaren direkt från dina smarta enheter. Hämta Canons PIXMA Printing Solutions-app för att skriva ut från, och scanna till, både din smarta enhet och molnet. Med den här appen kan du till och med kontrollera skrivarstatusen, användarhandboken och bläcknivåer. Kan också användas med Apple AirPrint och Google Cloud Print.

Ekonomiska, separata bläckpatroner för strålande utskrifter


Den här allt-i-ett-skrivaren har 5 separata bläckpatroner, vilket är mer ekonomiskt eftersom du bara behöver byta den färg som har tagit slut. Det gör utskrifterna mer effektiva. Separata svarta bläckpatroner för dokument och foton plus Canons FINE-teknik och en upplösning på upp till 4 800 dpi ger skarp text och bilder med stor detaljrikedom.

Snabb utskrift


Den är perfekt för snabb utskrift med god kvalitet i hemmet och den skriver ut med en ISO ESAT A4-dokumenthastighet på 12,2 sidor per minut i svartvitt/8,7 sidor per minut i färg. Ett 10 x 15 cm foto utan kant skrivs ut på ungefär 44 sekunder.

Spara pengar på bläck och papper


Möjligheten att använda XL-bläckpatroner gör att du kan skriva ut fler sidor än med vanliga patroner, och du behöver inte byta patroner så ofta – perfekt om du skriver ut mycket – vilket kan ge besparingar på upp till 30 % per sida. Med automatisk dubbelsidig utskrift sparar du papper och skapar dubbelsidiga dokument med proffsigt utseende.

Enkel hantering


Den tydliga 6,2 cm skärmen gör det enkelt att visa valda funktioner och att använda molntjänster. Automatisk påslagning innebär att skrivaren slås på när du börjar skriva ut från en dator eller mobil enheter i samma nätverk.

My Image Garden-programvara


Komplett programvara med lösningar för att organisera och skriva ut foton, scanna och få åtkomst till onlinetjänster. Avancerade funktioner som ansiktsigenkänning gör det enkelt att söka genom alla dina foton på datorn och hitta de du vill ha.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA MG5550, dess funktioner och vad den kan göra.

Only change the ink which runs out

Byt endast ut bläckkassetten om den gamla är tom

Optional high yield inks

Högkapacitets- bläck (tillval)

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

PIXMA Printing Solutions app

Appen PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Print directly from cloud

Skriv ut direkt från molnet

Turns on when you start printing

Startar när du skriver ut

  • Allt-i-ett-skrivare – PIXMA MG5550
  • En uppsättning bläckpatroner
  • Nätkabel
  • Setup CD-ROM (Installationsskivan)
  • Handböcker och andra dokument

PIXMA MG5550 Betyg och recensioner