Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Snygg allt-i-ett-skrivare ger utskrift, scanning och kopiering av hög kvalitet. Med den lättanvända programvaran styr du över dina webbutskrifter samt organiserar och skriver ut foton.

PIXMA MP230

Fördelar

  • Allt-i-ett: skriv ut, kopiera och scanna
  • Enkel inställning och hantering
  • Snabb dokument- och fotoutskrift
  • Skriv ut mer med högkapacitetsbläck (tillval)
  • Enkel och effektiv webbutskrift
  • My Image Garden-programvara
  • Mobilapp för att skriva ut Facebook-foton

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MP230

Praktisk allt-i-ett-lösning


Snygg allt-i-ett-skrivare med det praktiska FINE-kassettsystemet: perfekt för vardagsutskrift, -kopiering och -scanning. Med A4 ISO ESAT-hastigheter på 7,0 bilder/minut i svartvitt och 4,8 bilder/minut i färg behöver du inte vänta länge på dina dokumentutskrifter. Du kan scanna en A4-sida i färg på cirka 14 sekunder och kopiera en A4-sida i färg på cirka 30 sekunder.

FINE-kvalitet


FINE-skrivhuvudet har en droppvolym på endast 2 pl och en upplösning på hela 4 800 dpi, vilket ger utskrifter av hög kvalitet med stor detaljrikedom. Med hybridbläcksystemet med ChromaLife100+ får du garanterat bilder med klara färger och tydlig text som varar länge.

Spara pengar på bläck


Du kan skriva ut mer för mindre med de kostnadseffektiva, högkapacitetskassetterna PG-512 och CL-513. De ger betydligt fler utskrifter än vanliga motsvarande kassetter så du behöver inte byta dem så ofta, vilket är bra om du skriver ut mycket.

My Image Garden


Utnyttja PIXMA-skrivarens fullständiga kreativa potential med den här verktygslådan för enkla fotoutskrifter, scanning och användning av onlinetjänster. Med funktioner för fotoorganisering, bland annat ansiktsigenkänning, kan du hitta sedan länge bortglömda foton som blivit kvar i datorn och skapa nya, snygga bilder för utskrift.

Skriv ut direkt från Facebook


Du kan skapa snygga minnen från speciella ögonblick genom att skriva ut foton direkt från Facebook. Med Print Your Days-appen kan du enkelt skriva ut egna och vänners Facebook-bilder och skapa imponerande kollage.

Skriv ut filmögonblick


Med Full HD-filmutskrift kan du skriva ut foton av hög kvalitet från filmer som tagits med en digital- eller videokamera från Canon. Du kan välja enskilda bildrutor, eller sätta ihop flera i en utskrift för imponerande effekt.

Smart webbutskrift


Det är enkelt och effektivt att skriva ut från Internet med Easy-WebPrint EX. Med det här Internet Explorer-tilläggsprogrammet kan du klippa ut delar från flera olika webbsidor och sätta ihop dem på en enda sida, så att du bara skriver ut det du behöver.

Spara energi


Med den automatiska avstängningsfunktionen stängs skrivaren av efter en viss bestämd tid, vilket gör att du sparar energi. Och för att det ska vara lätt för dig slås den automatiskt på igen när du börjar skriva ut. Snabbstartstekniken innebär att allt-i-ett-skrivaren är redo att börja arbeta bara några sekunder efter att den slagits på.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA MP230, dess funktioner och vad den kan göra.

Convenient and easy to replace

Praktisk och enkel att byta ut

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiska bläckdroppar för precisionsutskrift

High resolution photo printing

Fotoutskrift med hög upplösning

High resolution scanning

Scanning med hög upplösning

Facebook photo printing

Fotoutskrift från Facebook

One-stop creative software

Komplett, kreativ programvara

Smart web printing

Smart webbutskrift

Quality long lasting photos

Kvalitetsfoton som varar länge