Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 är en kompakt, prisvärd och lättanvänd allt-i-ett-skrivare. Den kombinerar fotolabbkvalitet med överlägsen dokument- och webbutskrift samt mångsidig kopiering och scanning.

Fördelar

  • Skriv ut, kopiera och scanna
  • ISO-hastighet på 7,0/4,8 sidor/min i svartvitt/färg ESAT
  • Upplösning på 4 800 dpi och bläckdroppar på 2 pl
  • Foto i storleken 10 x 15 cm på 56 sekunder*
  • Easy-WebPrint EX
  • Scanner på 600 dpi med läge för automatisk scanning
  • Självöppnande utmatningsfack
  • ChromaLife100+-**

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MP250

Skriv ut, kopiera och scanna


Med PIXMA MP250, som är både prisvärd och mångsidig, kan du skriva ut, scanna och kopiera med hög kvalitet i ditt hem. Idealisk för utskrifter av dokument, webbutskrifter och utskrifter av fotolabbkvalitet, och den är lämplig för nya användare, studenter och familjer.

Realistiska utskriftshastigheter


Canon följer branschens ISO-standard för att mäta utskrifts- och kopieringshastighet. Det gör det enklare att välja den PIXMA som passar bäst, baserat på faktiska utskriftshastigheter. PIXMA MP250 skriver ut i ISO ESAT-hastigheter på 7,0 sidor/minut för svartvita dokument och 4,8 sidor/minut för färg.

Fotolabbkvalitet


Canons patenterade FINE-teknik med bläckdroppar på 2 pl ger utmärkt utskriftskvalitet med en upplösning på 4 800 x 1 200 dpi. Fotografierna blir fantastiskt detaljerade och utan synlig kornighet. Canons FINE-kassetter använder färgbaserat bläck för att skapa perfekta fotoutskrifter, medan ett ytterligare svart bläck garanterar att texten blir tydlig. PIXMA MP250 kombinerar kvalitet och hastighet. Ett foto i storleken 10 x 15 cm utan vita kanter kan skrivas ut på cirka 56 sekunder med standardinställningarna.*

Intelligenta funktioner och programvara


Easy-WebPrint EX är en intuitiv programvara som gör det enkelt att klippa, redigera och skriva ut information från nätet: organisera flera klipp på en enda sida för att spara papper. Auto Photo Fix II är en avancerad programvara som korrigerar en lång rad vanliga bildproblem, inklusive underexponering. Med hjälp av sofistikerad teknik för motivanalys och ansiktsigenkänning kan problem som röda ögon snabbt avlägsnas. Exponeringsnivåerna i enskilda delar av en bild optimeras för bästa resultat.

Effektiv scanning


Gör detaljerade scanningar som är trogna originalet med en CIS-scanner och en upplösning på 600 dpi. Läget för automatisk scanning känner automatiskt igen vad du scannar - ett fotografi eller ett dokument - och väljer sedan de mest lämpliga inställningarna.

Snabb och enkel att använda


Med funktionen för snabbstart är MP250 igång på några sekunder – skriv ut, kopiera och scanna när du vill, nästan omedelbart. Ett självöppnande pappersfack öppnas automatiskt för att samla utskrifter och kopior.

Vackra och hållbara fotografier


ChromaLife100+- systemet** ger vackra fotografier som håller längre. Kombinationen PIXMA MP250, originalbläck och vissa originalfotopapper från Canon skyddar minnena under en hel livstid.

* Se specifikationer
** Se www.canon-europe.com/chromalife100

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA MP250, dess funktioner och vad den kan göra.

PIXMA MP250 Betyg och recensioner