Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Du kan enkelt skriva ut, kopiera, scanna och faxa med den här molnaktiverade allt-i-ett-skrivaren. Tack vare Wi-Fi-anslutningar kan funktioner delas mellan flera datorer samt smarta enheter.

PIXMA MX535

Fördelar

  • Molnaktiverad allt-i-ett-skrivare med funktioner för utskrift, kopiering, scanning och fax
  • Helt integrerad automatisk dokumentmatare för 30 ark
  • Dela enkelt på kontoret med Wi-Fi-anslutning
  • Skriv ut från och scanna till mobila enheter med Canon PRINT-appen
  • Stöd för PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print och Apple AirPrint

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA MX535

Avancerad Wi-Fi-allt-i-ett-enhet


Få produktivitet på hemmakontoret med den här snygga molnaktiverade allt-i-ett-skrivaren som ger dig fantastisk kvalitet vid utskrift, kopiering, scanning och faxning. Dela funktioner mellan flera datorer är lätt med trådlös anslutning. Den kompakta FastFront-utformningen gör det lätt att fylla på papper och byta bläckkassett.

Utskrifter från smarta enheter och molnet


Med PIXMA Cloud Link kan du skriva ut foton och dokument från molntjänster som Evernote och Dropbox med bara din smarta enhet och Canon PRINT-appen. Med samma app kan du även få utskrift från och scanning till dina smarta enheter var som helst i hemmet eller på kontoret. Kan också användas med Apple AirPrint och Google Cloud Print.

Hög kvalitet, snabbt


Med Canons FINE-bläckteknik får du utskrifter med snabb, överlägsen kvalitet varje gång – från livfull, blank grafik till affärsdokument med oöverträffad klarhet. Få utskriftshastigheter för A4-dokument på 9,7 sidor per minut i svartvitt och 5,5 sidor per minut i färg, en A4-färgsida kopieras på cirka 24 sekunder och ett foto på 10 x 15 cm utan kant på cirka 46 sekunder.

Spara bläck och papper


Skriv ut mer för mindre. Med XL-kassetter som tillval får du betydligt fler sidor och längre tid mellan kassettbyten – perfekt om du skriver ut ofta – och du kan spara upp till 50 % per sida jämfört med motsvarande standardalternativ. Med automatisk dubbelsidig utskrift sparar du papper och skapar dubbelsidiga dokument med proffsigt utseende.

Automatisk dokumentmatare


Produktiviteten ökar och det går snabbt och enkelt att scanna, kopiera och faxa med den inbyggda automatiska arkmataren för 30 ark. Med USB-porten kan du spara scannade dokument direkt på ett USB-minne.

Åtkomstpunktläge


Med inbyggt åtkomstpunktläge kan den här skrivaren skapa ett nätverk vid behov, så att du trådlöst kan skriva ut från och scanna till smartphones och surfplattor direkt till skrivaren utan åtkomst till ett säkert Wi-Fi-nätverk.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA MX535, dess funktioner och vad den kan göra.

Convenient and easy to replace

Praktisk och enkel att byta ut

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Printing from cloud services

Skriv ut från molntjänster

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Automatic multipage copying

Automatisk flersidig kopiering

Scan to USB memory

Scanna till USB-minne

FAX function

FAX-funktion

  • Allt-i-ett-skrivare – PIXMA MX535
  • FINE-kassetter (färg, svart)
  • Nätkabel
  • Setup CD-ROM (Installationsskivan)
  • Handböcker och andra dokument

PIXMA MX535 Betyg och recensioner

AirPrint-Printers

Trådlös utskrift

Med Wi-Fi kan du skriva ut från smartphones och surfplattor.

Molnutskrifter

Med PIXMA:s molnutskriftsförberedda skrivare har du möjligheten att skriva ut från molntjänster direkt från din smartenhet.

Cloud-Printers

Lär dig mer och utforska

Online manual and download

Onlinehandbok och -installation

Bläddra i handboken för den här skrivaren online utan att hämta eller installera några filer på dator, smartphone eller surfplatta. Se hur du konfigurerar skrivaren på din enhet och i ditt operativsystem och hämta den programvara som krävs.

Supportfilmer

I de här produktspecifika supportfilmerna får du detaljerade, stegvisa anvisningar om hur du ställer in din PIXMA-skrivare. Du får även svar på vanliga frågor, bland annat information om felsökning.

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Konfigurera trådlös anslutning

Visa kraven för att konfigurera den här skrivaren i en trådlös anslutning, tillgängliga anslutningsmetoder och stegvisa instruktioner samt hur du återställer skrivaren till fabriksinställningarna.