Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Skapa säljbara utskrifter av gallerikvalitet med den här fotoskrivaren för A3+-utskrifter med 10-bläcksystem. Den ger enastående professionella utskrifter i färg och svartvitt, har mångsidigt stöd för utskriftsmaterial och förbättrade anslutningsmöjligheter.

PIXMA PRO10

Fördelar

  • Fotoskrivare för A3+-bilder av gallerikvalitet
  • Pigmentbaserat 10-bläcksystem
  • Professionella utskrifter i färg och svartvitt
  • Enhetlig kvalitetsglans och djupa svarta nyanser
  • Enastående bildhållbarhet
  • Tilläggsprogram för utskrift som ger effektivt arbetsflöde
  • Stöd för många olika typer av utskriftsmaterial
  • Förbättrade anslutningsmöjligheter

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon PIXMA PRO-10

Foton av gallerikvalitet


Tack vare 10-bläcksystemet kan PIXMA PRO-10 skapa enastående, professionella utskrifter i många olika format, från 10 x 15 cm upp till A3+ eller till och med 35 cm (14 tum) breda. Den är det perfekta valet för fotografer som vill skapa utskrifter för utställningar eller sälja foton av gallerikvalitet.

Professionell färg


De pigmentbaserade LUCIA-bläcken ger kraftfulla och inspirerande bilder med otrolig kontinuitet och exceptionell hållbarhet. 10-bläcksystemet kan återskapa ett brett färgomfång, och ger ännu mer livfullhet och detaljrikedom i bilderna.

Effektfulla svartvita utskrifter


PIXMA PRO-10 har tre bläckpatroner enbart för svartvita utskrifter, så du kan skapa vackra svartvita foton med mjuka färgnyanser. De matt svarta och fotosvarta bläcken är alltid tillgängliga för utskrifter, så att du inte slösar bläck när du byter fotopapper från glättat till matt.

Enhetlig glans


Det transparenta Chroma Optimizer-bläcket används för utskrifter på glättade och halvglättade papper och förstärker mättnaden i svarta nyanser, utökar färgomfånget och ger fotoutskrifter med en ultimat enhetligt glättad yta.

Kvalitet och hastighet


PIXMA PRO-10 har ett skrivhuvud med FINE-teknik och droppvolym på 4 pl, som ger en utskriftsupplösning på upp till 4 800 dpi och detaljrika, kornfria foton. Du kan skriva ut en A3+-färgbild av gallerikvalitet med kanter eller en svartvit bild på mindre än fyra minuter.

Effektivt arbetsflöde


Det nya tillägget Print Studio Pro gör arbetsflödet för professionella utskrifter enkelt och effektivt. Det här tilläggsprogrammet för utskrift för ledande fotoprogram samlar alla skrivarinställningar på en lättnavigerad meny.

Färgmatchning


Canons nya PRO-läge (färgprofil för skrivardrivrutin) kontrollerar att de utskrivna färgerna matchar de som visas på skärmen med precision. Om du vill ha ännu högre färgprecision kan du skapa unika ICC-profiler eller till och med finjustera skrivaren med Canons programvara Colour Management Tool Pro.

Pappersval


Skriv ut på papper med det utseende och format du själv vill ha. Canons äkta fotopapper kan användas och dessutom kan du hämta och använda Canons ICC-profiler för många papper från välkända tillverkare, som Hahnemühle, Ilford och Canson.

Anslutningar


Med Wi-Fi- och Ethernet-anslutning kan du ställa skrivaren var som helst – perfekt för fotografer i hemmamiljö eller en mindre studio. Skriv ut foton direkt från smarttelefoner och surfplattor med Canons Easy-PhotoPrint eller Apple AirPrint.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon PIXMA PRO-10, dess funktioner och vad den kan göra.

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiska bläckdroppar för precisionsutskrift

High resolution photo printing

Fotoutskrift med hög upplösning

Superb photolab-quality print head

Skrivhuvud som ger fotolabbskvalitet

Only change the ink which runs out

Byt endast ut bläckkassetten om den gamla är tom

High longevity pigment ink

Pigmentbaserat bläck som räcker länge

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Print plug-in for photo applications

Plugin för utskrift i bildprogram

One-stop creative software

Komplett, kreativ programvara

Print directly onto disc

Skriv ut direkt på en skiva

Prints up to A3+ and 35cm wide

Skriver ut upp till A3+ och 35 cm brett format