Spara pengar på bläck

Canons äkta bläck ger dig bäst kvalitet, resultat som räcker länge och pålitlighet. Med XL-kassetter av hög kvalitet kan du spara pengar på äkta Canon-bläck utan att ge avkall på kvaliteten. Dessutom kan du spara pengar med dubbelförpackning och flerpack – de här praktiska paketen är tillgängliga till priser som är lägre än om du köper tillbehören separat.

top-banner.jpg

Spara 50 % per sida med XL-patroner

Spara 30 % per sida med XL-patroner

Skriv ut upp till 1 000 sidor med XXL-bläck

XL-kassetter

Skriv ut mer för mindre

PIXMA XL och XXL-patroner ger markant fler utskrifter än motsvarande standardpatroner, så man behöver inte byta patron lika ofta. Perfekt om skrivaren används ofta. Äkta Canon XL-bläck ger dig kostnadsbesparingar per sida, vilket innebär att du kan skriva ut mer för mindre utan att ge avkall på kvaliteten.

XL-banner_XL.JPG
XL-banner_Multi.jpg

Flerförpackningar

Bekvämt och prisvärt

Flerförpackningar innehåller två eller fler olika typer av kassetter för samma skrivare. I de här paketen kombineras bläck som ofta används tillsammans, vilket är både praktiskt och kostnadsbesparande.

Dubbelförpackning

Utskriftsmiljö med hög volym

Dubbelpaket och trippelpaket innehåller två eller tre patroner av samma sort. De här paketen ger stora besparingar och är perfekta för den som skriver ut mycket och i utskriftsmiljöer med höga volymer.

XL-banner_Twin.jpg

Kostnadsbesparingar per sida baseras på Canons RSP-priser och sidkapacitet (ISO/IEC 24711 standard) av XL-bläck jämfört med motsvarande standardkapacitet.