PRO-fotoskrivare


A3 bläckstråleskrivare för proffsiga fotoutskrifter

Ta kreativ kontroll över dina bilder med professionella PIXMA-fotoskrivare. Dessa A3-bläckstråleskrivare med 8-, 10- eller 12-bläcksystem gör alltid dina bilder rättvisa.

A2 bläckstråleskrivare för proffsiga fotoutskrifter

Upplev möjligheten att skriva ut enastående bilder i upp till A2 utan att kompromissa med kvaliteten. Dra nytta av hög utskriftshastighet och färghantering: med en mängd olika kompatibla medietyper, från glättat och matt papper, konstpapper till canvas, kommer du att få det utseende och den känsla du önskar.

Profiler

Skapa ICC-profiler med programvaran för färghantering

Skapa enkelt ICC-profiler som är optimerade för din skrivare, ditt papper och din unika arbetsmiljö med hjälp av din spektrometer och Canons Color professionella färghanteringsprogramvara. Den har en guide som är lätt att följa, och från den kan du skriva ut måttdiagram som kan skannas med en mängd X-Rite-kalibreringsenheter (Eye-One PRO, Color Munki) - vilket hjälper dig att få den höga färgkvalitet och -exakthet som du kräver.


Sätta bläck på papper

De högkvalitativa bilder som du får med vår serie av professionella fotoskrivare är resultatet av en perfekt kombination av din passion och vår teknik. Canon har investerat många år i att ta fram FINE-skrivhuvudtekniken och att förfina bläck så att du ska kunna njuta av dagens fina resultat. Med ett professionellt, pigmentsbaserat 12- och 10-bläckssystem och ett särskilt färgbaserat 8-bläckssystem kan både kreativa användare och företagsanvändare hitta en A3- eller A2-fotoskrivare som ger utskrifter av otrolig kvalitet, kostnadseffektivt och produktivt.

Svartvita utskrifter

Den professionella CANON-skrivarserien har bläckpatroner enbart för svartvita utskrifter, en inställning för svartvita foton samt funktioner som Chroma Optimizer som ger enhetlig glans och förbättrad svärta – kvaliteten hos professionella svartvita utskrifter höjs till en helt ny nivå.


Support för din professionella PIXMA-fotoskrivare

Hämta drivrutiner, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din professionella PIXMA-fotoskrivare.

Leta efter tidigare professionella bläckstråleskrivare

Hitta specifikationer och information om kompatibla förbrukningsvaror för tidigare professionella PIXMA-fotoskrivare i produktarkivet.