eur-lifestyle_hero

MegaTank-skrivare

Canon MAXIFY GX5550

Tillgodose dina företagsbehov och få avancerad materialhantering, låga driftskostnader och förbättrad säkerhet – allt i en kompakt och användarvänlig design. Inget krångel – bara utskrifter av hög kvalitet.

 • Tillgodose alla dina företagsbehov

  Idealisk för detaljhandeln, logistik och apotek – skriv ut på en mängd olika pappersformat, glättade etiketter, kuvert, följesedlar med mera tack vare mångsidig materialhantering.

 • Låga kostnader som förblir låga

  Minska utskriftskostnaderna med en stor kapacitet på 14 000 sidor från en uppsättning färgbläckflaskor eller 6 000 sidor från en svart bläckflaska3. Växla till ekonomiläge för ännu större besparingar4.

 • Hållbara dokument – dubbelt upp

  Skriv ut dokument med knivskarpa och hållbara detaljer, med hastigheter på 24 sidor/minut i svartvitt och 15,5 sidor/minut i färg2. Pigmentbaserat bläck ger utskrifter som är beständiga mot överstrykningspennor, friktion och vatten.

 • Hög kapacitet i ett kompakt format

  Uppnå hög produktivitet utan att kompromissa med utrymmet tack vare en snygg design med två kassetter, var och en med en kapacitet för 250 ark och en bakre fackmatning med kapacitet för 100 ark.

 • Krångelfri användarupplevelse

  Minimera stilleståndstiden med en underhållskassett och bläckflaskor som kan bytas av användaren och kontrollera skrivarens status direkt tack vare det förbättrade användargränssnittet.

 • Skydda dina dokument

  Förbättrad nätverkssäkerhet för bekymmersfri utskrift av känsliga dokument, som adress- och ordinationsetiketter.

 • Specifikationer

  • Flexibel hantering av utskriftsmaterial

   Stöd för ett brett utbud av material, från tunt papper till tjockt papper, fotopapper, kuvert, etiketter och banderoller

  • Bläckbehållare med hög kapacitet

   6 000 sidor från den svarta bläckflaskan eller 14 000 sidor från en uppsättning färgbläckflaskor3.

  • Snabba utskrift

   Öka produktiviteten med 24 sidor per minut i svartvitt och 15,5 sidor per minut i färg2.

  • Säker anslutning

   Både LAN- och WLAN-anslutningar med förbättrad nätverkssäkerhet, för säker dokumenthantering

  • 2,7-tums LCD-touchskärm i färg

   Intuitiv och enkel styrning

  • Kapacitet för 600 ark vanligt papper

   Skriv ut utan avbrott tack vare det bakre facket för 100 ark och två främre kassetter för 250 ark

  • Intuitiv användarupplevelse

   LED-statusfält och transparent utmatningsfack för att kontrollera skrivarens status och enkelt byta ut underhållskassetten och bläckflaskorna

  • Kompatibel med operativsystemen Mac och Windows

   Enkel att använda med operativsystemet eller en smart enhet via Canon PRINT-appen

  eur_witb

  Vad finns i kartongen?

  • MAXIFY GX5550

  • Nätkabel

  • GI-56 PGBK x1

  • GI-56 C x1

  • GI-56 M x1

  • GI-56 Y x1

  • Handbok och andra dokument

  Canon MAXIFY GX5550
  Betyg och recensioner

  eur-pharmaceutical_lifestyle

  Utmärkt i alla miljöer

  Läkemedel

  Skriv ut stora volymer av informationsbroschyrer, receptetiketter och även direkt på kuvert utan att behöva oroa dig för att bläcket ska ta slut eller nätverkssäkerheten.

  Detaljhandel

  Skriv enkelt ut fakturor och direktreklam på tunt papper tack vare konsekvent tillförlitlighet, hög hastighet och ett kompakt format. Skapa hållbart försäljningsmaterial av hög kvalitet, kampanjbanderoller och etiketter – allt internt.

   eur-retail_lifestyle_
  eur-logistics_lifestyle

  Logistik

  Skriv ut PD-etiketter, plocketiketter och följesedlar med minimal användarinteraktion tack vare att flera kassetter hanterar en mängd olika material.

  Relaterade produkter

 • MAXIFY GX

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX5050

  Få dokument av affärskvalitet varje dag med den här kompakta och påfyllningsbara MegaTank-skrivaren för stora volymer.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX6050

  Få dokument av företagskvalitet varje dag med genomsnittliga besparingar på 90 % av den totala ägandekostnaden jämfört med de tio bästa laser- och bläckstråleskrivarna med dessa påfyllningsbara MegaTank-skrivare för stora volymer.
 • MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX6550

  3-i-1-skrivare med automatisk dokumentmatare för dubbelsidig utskrift som ger utmärkt produktivitet i mindre utrymmen tack vare åtkomst framtill och en MegaTank-design med hög kapacitet.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX7050

  Få dokument av företagskvalitet varje dag med genomsnittliga besparingar på 90 % av den totala ägandekostnaden jämfört med de tio bästa laser- och bläckstråleskrivarna med dessa påfyllningsbara MegaTank-skrivare för stora volymer.
  1. Den totala ägandekostnaden är baserad på maskinvarans inköpspris och kostnaderna för bläck eller toner under en viss tid (se villkor nedan). Observera att ytterligare variabla kostnader kan påverka den totala ägandekostnaden, inklusive men inte begränsat till andra förbrukningsartiklar, bläck- och tonerpaket, bläck- och tonerpaket med hög kapacitet, service, strömförbrukning och reservdelar.

   Den procentuella kostnadsbesparingen som anges representerar en uppskattning av de totala kostnadsbesparingarna för den angivna utskriftsvolymen på 1 000 sidor per månad (50 % färg och 50 % svartvitt) under 60 månader (fem år).

   Den totala ägandekostnaden baseras på följande beräkning: [Genomsnittlig CPP i färg x färgutskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [genomsnittlig CPP i svartvitt x svartvit utskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [maskinvarukostnad] plus [kostnad för underhållskassett, endast för MAXIFY GX-modeller].

   Jämförelsemodellerna för total ägandekostnad är bland annat de tio mest sålda färglaserskrivarna och de tio bästsäljande bläckstråleskrivarna enligt IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Det genomsnittliga försäljningspriset för skrivarna i euro (€) erhölls från IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020) och priset på förbrukningsartiklar från tillverkarnas officiella webbplatser.

   Maskinvara och förbrukningsartiklar i Canon MAXIFY GX7000-serien, Canon MAXIFY GX6000-serien och Canon MAXIFY GX5000-serien har inkluderats, och används endast med den här kalkylatorn för total ägandekostnad med det rekommenderade försäljningspriset, där moms ingår. Moms ingår, men observera att leveransavgifter inte ingår i prisberäkningarna. Priserna kan komma att ändras på grund av marknadsförhållandena.

   Utskriftskostnaderna baseras på att standardinställningarna används på både Canon-skrivarna och konkurrenternas skrivare. Detta överensstämmer med de testförhållanden som används i ISO/IEC-kapacitetstest för den relevanta kategorin.

   Kostnaden per sida beräknades utifrån försäljningspriset för förbrukningsmaterial enligt tillverkarnas webbplatser, delat med tillverkarnas publicerade kapacitet som visas i allmänt tillgänglig information. Kostnaden per sida baseras på utskriftssimuleringen för testmönster som anges i ISO/IEC24712 för bläckstråleskrivare och ISO/IEC 19798 för färglaserskrivare.

   Alla tillverkares tekniska data och prestandadata har hämtats från allmänt tillgänglig information, inklusive men inte begränsat till tillverkarnas egna broschyrer och webbplatser. Canons och konkurrenternas toner- och bläckkapacitet hämtas från tillverkarnas publicerade tekniska data.

   I syfte att göra en rättvis jämförelse och korrekt datarapportering har data om förbrukningsartiklars kapacitet hämtats från den toner- eller bläckkapacitet med högst standard som fanns vid tidpunkten för publiceringen, vilket har fastställts enligt ISO-standarder. Jämförelsen omfattar inte kombinationsförpackningar, XL och flerpack. Dessa data är allmänt tillgängliga.
  2. Utskriftshastigheten på vanligt A4-papper mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för ISO/IEC 24734-standard.
  3. Sidkapacitet är det uppskattade värdet utifrån Canons individuella testmetod med diagrammet ISO/IEC 24712 och kontinuerlig utskriftssimulering med utbytta bläckbehållare efter installationen.
  4. Ekonomiläget minskar bläckförbrukningen genom att sänka densiteten – 50 % fler sidor än standardläget kan skrivas ut.
  5. Alla data baseras på Canons standardtestmetod, förutom där så anges.
   Förbehåll för ändringar.