Professionella fotoskrivare

Canon PIXMA PRO-200

Canon PIXMA PRO-200 fokuserar på levande färgfotoutskrifter, mångsidighet och användbarhet och den är det perfekta valet för fotograferingsentusiaster och de som strävar efter att bli fotografer.

Specifikationer

 • Färgämnesbaserat bläcksystem med åtta färger

 • A3+-utskrifter utan kant

 • Höghastighetsutskrift

 • Trådlös anslutning och Ethernet-anslutning

 • 3-tums LCD-skärm

 • Kompakt och lätt format

Dina verkliga färger, utskrivna till perfektion

Med Canon PIXMA PRO-200 är det enkelt att göra levande kvalitetsutskrifter

Imponerande högkvalitativa fotografier

Med ett överlägset färgämnesbaserat bläck i åtta färger får du garanterat en fantastisk återgivning, fylligare färger och levande professionella utskrifter – varje gång.

Imponerande högkvalitativa utskrifter från Canon Pixma Pro-200

Välj det papper som passar dig

Med mångsidig materialhantering och anpassningsbara utskriftsstorlekar kan du förbättra dina fotografier på många olika papper, till exempel konstpapper, papper utan ram och panoramapapper.

Snabb och enkel att använda

Den inbyggda 3-tums LCD-skärmen gör att du kan kontrollera bläcknivåerna, utföra skrivarunderhåll och få direkt åtkomst till skrivarinstruktioner, vilket gör att du enkelt får fantastiska resultat.

Utskrifter på olika papper med Pixma Pro-200

Perfekta utskrifter varje gång

Med tre alternativ för pappersmatning och automatisk korrigering av pappersskevhet slipper du sneda och misslyckade utskrifter, oavsett vilket papper du använder.

En smidig process

Canons användarvänliga PPL-programvara (Professional Print & Layout) innebär att du enkelt kan fotografera och skicka bilder från populära bildprogram, för allt från redigering till utskrift på ett och samma ställe.

En fotograf tar en levande färgutskrift från Pixma Pro-200

Kompakt och lätt

Canon PIXMA PRO-200 är en lätt lösning för dina utskriftsbehov, till och med för A3+-papper. Dessutom är den kompakt och passar perfekt in i en liten studio.

För snabbare, mer effektiv utskrift

Riktigt bra bilder tas på ett ögonblick och detsamma gäller för riktigt bra utskrifter. Canon PIXMA PRO-200 är snabb och effektiv. Den levererar A3+-utskrifter med exceptionell kvalitet på bara 90 sekunder1, så att du får mer tid att hitta nästa fantastiska bild.

Pixma Pro-200 med pågående utskrift

Chroma Life-bläcksystem med fler än 100 färger

Canons nya färgämnesbaserade system med åtta bläck ger ett utökat färgomfång för levande och högkvalitativa bilder. Med Canon PIXMA PRO-200 får du även djupare svarta utskrifter och förbättrad återgivning av rött och blått. De gråa och ljusgråa bläcken ger även fantastiska svartvita utskrifter och påskyndar utskriftsprocessen.

Chroma Life 10+-bläcksystem – Canons nya färgämnesbaserade pigmentsystem med åtta bläck

Registrera dig nu

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.

Kostnadsfritt Professional Print & Layout-program och tillägg (PPL)

PPL-tilläggsprogrammet kan användas antingen som fristående programvara eller ett tilläggsprogram via Canons bildbehandlingsprogramvara Digital Photo Professional eller Adobe Photoshop och Lightroom.

Ta färgutskrifter från Pixma Pro-200 med det kostnadsfria tilläggsprogrammet och programvaran Professional Print & Layout
PIXMA Pro-200 bild av vad som medföljer i leveransen

Medföljer leveransen

Allt du behöver för att få A3+-utskrifter av gallerikvalitet direkt från ditt skrivbord.

 • PIXMA PRO-200

 • Nätkabel för Storbritannien

 • Nätkabel för övriga Europa

 • Fack för CD-utskrift

 • CD-skiva med installationsprogram och användarhandbok (CD endast för Windows)

 • Användarhandbok (e-handbok)

 • A3-häfte om EWS-garanti (European Warranty System)

 • Garantiblad för Ryssland

 • 8 separata bläckpatroner

Canon PIXMA PRO-200
Betyg och recensioner

Gallerikvalitet

Upptäck konstpapper från tredje part som stöds direkt av skrivarprofiler för att säkerställa att resultaten blir exakta och naturtrogna.
Upptäck mer

Canons fotopapper

Det är enkelt att ha rätt papper för att matcha dina kreativa ambitioner, med blanka och matta ytor eller ytor med lyster.

 • Photo Paper Pro Platinum (PT-101)

  Ett fotopapper med professionell studiofinish som ger utskrifter med högsta kvalitet och stor färgbeständighet. Det här glättade och kraftiga papperet har stor kapacitet för färgåtergivning och ger fotografen spelrum för sin kreativitet.

 • Photo Paper Pro Luster (LU-101)

  Få livfulla färger och högkvalitativ, svartvit fotoutskrift med Photo Paper Pro Luster, ett professionellt fotopapper med lätt vikt och en fotolabbskänsla som du kan åstadkomma hemma.

 • Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)

  Det här släta papperet med varma vita toner är perfekt för konstreproduktioner och foton i både svartvitt och färg, och för vackert uttryckta utskrifter utan reflekterande inslag.210 g/m²

 • Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Ett premium fine art rough-papper för att uttrycka bildens djup och lägga till ett tredimensionellt inslag.

 • Relaterade artiklar

 • ARTICLE

  Sex sätt på vilka den nya PIXMA PRO-200 kan ge dig bättre A3+-utskrifter

  Upptäck hur den nya flaggskeppsskrivaren PIXMA PRO A3+ gör det enkelt att förvandla digitala bilder till levande konstverk i färg på 90 sekunder.

 • Relaterade produkter

  Du kanske även är intresserad av …

 • PIXMA PRO-200

  Mångsidig utskrift på ett enkelt sätt

  Med den här smidiga, kompakta lösningen kan du skriva ut stort med en superenkel programvara, så att du får mer plats på skrivbordet – och i tanken – och kan breda ut dina kreativa vingar.

 • PIXMA PRO-200

  Verkliga färger, utskrivna till perfektion

  Det du ser genom linsen blir verklighet på pappret tack vare det nya färgämnesbaserade systemet med åtta bläck och exceptionell återgivning varje gång med Canon PIXMA PRO-200.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – stora utskrifter utan kant

  Få stora fotoutskrifter utan kanter med Canon PIXMA PRO-200. Ta reda på mer om dess funktioner, till exempel panoramautskrift och mångsidig materialhantering.

  1. Utskriftshastigheten för foton baseras standardinställningen med ISO/JIS-SCID N2 på Canon Pro Platinum A3+-papper med kant