Skrivare för hemmabruk

PIXMA TR150 med batteri

Specifikationer

Funktioner
Wi-Fi, utskrift, moln
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikationer

 • Notification Image

  USB-laddning

  Ladda i bilen, på kontoret eller hemma

 • Notification Image

  Uppladdningsbart batteri

  Ladda med en USB-kabel av typ C

 • Notification Image

  Klar för surfplatta och smartphone

  Canon PRINT-appen, AirPrint (iOS), Mopria (Android) och Windows 10 Mobile

 • Notification Image

  Ansluten

  Wi-Fi med stöd för 2,4 och 5 Ghz5

 • Notification Image

  Wireless Direct

  Anslut och skriv ut direkt, utan router

 • Notification Image

  1,44 tums OLED-skärm

  Enkelt gränssnitt för kontroll och underhåll

 • Notification Image

  Snabb utskrift

  5,5 sidor/minut i färg och 9 sidor/minut i svartvitt2

 • Notification Image

  Enkel effektivitet

  Lagra upp till fem anpassade mallar3 för snabbare utskrifter

Specifikationerna i detalj

Allmänna specifikationer

Skrivarspecifikationer

Kassetter och kapacitet

Papper som kan användas

Gränssnitt

Anslutning

Programvara

Portable Battery (Optional)

Fysiska data

Standardfriskrivningar

Alla specifikationer kan ändras utan föregående meddelande.

Utskriftshastigheten kan variera beroende på bland annat systemkonfiguration, gränssnitt, programvara, dokumentkomplexitet, utskriftsläge, sidtäckning och vilken papperstyp som används.

Bläckets täckning kan variera beroende på de texter/foton som skrivs ut, den programvara som används, utskriftsläge och vilken papperstyp som används. Information om kapacitet finns på www.canon-europe.com/ink/yield

Alla märkes- och produktnamn är varumärken från respektive företag.

Microsoft, Windows och Windows-logotypen är varumärken eller registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller andra länder.

 1. Minsta avstånd för placering av bläckdropparna är 1/4 800 tum
 2. Utskriftshastigheten på vanligt A4-papper mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för ISO/IEC 24734-standard.
 3. Utskriftshastigheten på vanligt A4-papper mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för ISO/IEC 24734-standard.
 4. Utskriftshastigheten för fotografier är baserad på drivrutinens standardinställning med ISO/JIS-SCID N2-standard på Canon Photo Paper Plus Glossy II. Tiden för databearbetning på värddator är inte medräknad.
 5. Papperstyper som INTE fungerar för utskrift utan ram är följande: kuvert, High Resolution Paper, T-shirt-tryck, självhäftande fotoetiketter
 6. Sidkapacitet är det uppskattade värdet utifrån Canons individuella testmetod med diagrammet ISO/IEC 24712 och kontinuerlig utskriftssimulering med utbytta bläckbehållare efter installationen.
 7. Sidkapacitet är det uppskattade värdet utifrån Canons individuella testmetod med diagrammet ISO/IEC 29103 och kontinuerlig utskriftssimulering med utbytta bläckbehållare efter installationen.
 8. Trådlösa utskrifter kräver ett fungerande nätverk med trådlös 802.11b/g/n/ac- eller ad-funktion, drift vid 2,4 GHz eller 5 GHz. Prestanda för trådlös kommunikation kan variera beroende på terräng och avstånd mellan skrivaren och de trådlösa nätverksklienterna.
 9. Kompatibel DPS över IP-enhet krävs.
 10. Kräver en internetanslutning och appen Canon PRINT Inkjet/SELPHY, som finns att hämta kostnadsfritt från App Store och Google Play. Kompatibel med iPad, iPhone 3GS eller senare och iPod touch-enheter av 3:e generationen eller senare med iOS 7.0 eller senare samt mobila Android-enheter med Android 2.3.3 eller senare. Enheten måste vara ansluten till samma nätverk, med trådlös 802.11 b/g/n/a-funktion, som skrivaren. Kräver ett kompatibelt konto för sociala medier och omfattas av tjänstevillkoren för sociala medier. Vissa undantag kan gälla. Funktionerna för att scanna till molnet och e-post är endast tillgängliga för användare som använder äkta Canon-bläck
 11. Programvaran Easy-PhotoPrint Editor kräver en internetanslutning och är kompatibel med följande operativsystem: Microsoft Windows 10 (64-bitars/32-bitars), Microsoft Windows 8.1 (64-bitars/32-bitars), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bitars/32-bitars), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 och Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimikrav för Windows och macOS/Mac OS X är följande: 2 GB RAM-minne och en skärm med upplösningen 1 024 x 768. Mobilprogrammet Easy-PhotoPrint Editor kräver en internetanslutning och Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0, som finns att hämta kostnadsfritt från App Store och Google Play. Kompatibel med iPad Air2 (andra generationen), iPad Mini 4 och iPhone 6s eller senare enheter med iOS 10 eller senare samt mobila Android-enheter som kör Android 5.x eller senare. Vissa undantag kan gälla. Följande filformat stöds: JPEG, PNG, HEIF (enheter med iOS 11 och mac OS v10.13 eller senare), sparade data för DLP, exportdata för Poster Artist, exportdata för EasyPhoto+, exportdata för Easy-PhotoPrint Editor.
 12. En internetanslutning och appen Message In Print, som är tillgänglig kostnadsfritt i App Store och Google Play, krävs. Kompatibel med iPad och iPhone 6 eller senare enheter som kör iOS 10 eller senare samt mobila Android-enheter med Android 5.1 eller senare. Enheten måste vara ansluten till samma nätverk, med trådlös 802.11 b/g/n/a-funktion, som skrivaren. Originalinnehållet måste ha skapats med appen/tjänsten Message In Print, sedan skrivits ut med en kompatibel Canon-skrivare som lanserats i augusti 2009 eller senare, och levererats till en mottagare som använder Message In Print-appen på en kompatibel enhet för att visa bilder och innehåll. Kompatibla pappersformat är endast 3,5"x x3,5", 4" x 6" and 5" x 5" fyrkantig utskrift och de enda kompatibla utskriftmaterialen är Genuine Canon Photo Paper Glossy, Photo Paper Semi-Gloss, Photo Paper Luster och Photo Paper Matte. Vissa undantag kan gälla.
 13. Programvaran Easy-PhotoPrint Editor kräver en internetanslutning och är kompatibel med följande operativsystem: Microsoft Windows 10 (64-bitars/32-bitars), Microsoft Windows 8.1 (64-bitars/32-bitars), Microsoft Windows 7 SP1 (64-bitars/32-bitars), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 och Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimikrav för Windows och macOS/Mac OS X är följande: 2 GB RAM-minne och en skärm med upplösningen 1 024 x 768. Mobilprogrammet Easy-PhotoPrint Editor kräver en internetanslutning och Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0, som finns att hämta kostnadsfritt från App Store och Google Play. Kompatibel med iPad Air2 (andra generationen), iPad Mini 4 och iPhone 6s eller senare enheter med iOS 10 eller senare samt mobila Android-enheter som kör Android 5.x eller senare. Vissa undantag kan gälla. Följande filformat stöds: JPEG, PNG, HEIF (enheter med iOS 11 och mac OS v10.13 eller senare), sparade data för DLP, exportdata för Poster Artist, exportdata för EasyPhoto+, exportdata för Easy-PhotoPrint Editor.
 14. Kräver en internetanslutning och appen Canon PRINT Inkjet/SELPHY, som finns att hämta kostnadsfritt från App Store och Google Play. Kompatibel med iPad, iPhone 3GS eller senare och iPod touch-enheter av 3:e generationen eller senare med iOS 7.0 eller senare samt mobila Android-enheter med Android 2.3.3 eller senare. Enheten måste vara ansluten till samma nätverk, med trådlös 802.11 b/g/n/a-funktion, som skrivaren. Kräver ett kompatibelt konto för sociala medier och omfattas av tjänstevillkoren för sociala medier. Vissa undantag kan gälla. Funktionerna för att scanna till molnet och e-post är endast tillgängliga för användare som använder äkta Canon-bläck
 15. Canon Print Service är ett tilläggsprogram för smarta Android-enheter som möjliggör utskrift från Android-enheter med v4.4–5.0 till många Canon-skrivare via ett Wi-Fi-nätverk. Tilläggsprogrammet fungerar inte som en fristående app. Tillgängligt kostnadsfritt på Google Play.
 16. Kräver en internetanslutning och Google-konto. Omfattas av Googles tjänstevillkor. Vissa undantag kan gälla.
 17. AirPrint-funktionen kräver en kompatibel iPad-, iPhone- eller iPod Touch-enhet som kör iOS 7.0 eller senare samt en AirPrint-aktiverad skrivare som är ansluten till samma nätverk som iOS-enheten.
 18. Kräver en smart enhet med appen Canon PRINT Inkjet/SELPHY installerad och ansluten till önskat aktiva, trådlösa nätverk för att slutföra den trådlösa konfigureringen.
 19. Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa och alla relaterade logotyper och rörelsemärken är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Alexa-support är för närvarande endast tillgängligt i Amazon Alexas butik på engelska/franska/tyska/japanska. Alexa-support är för närvarande inte tillgängligt på andra språk. Kontrollera i förväg om Amazon Alexa är tillgängligt på ditt språk. Användningen av Alexa kräver ett kopplat konto för aktiv smart assistent och tillhörande app aktiverad, att den smarta enheten och skrivaren är aktivt anslutna med behörighet för Canon Inkjet Cloud Printing Center samt de åtgärder, färdigheter eller appar som krävs och är tillgängliga/aktiverade för den kompatibla skrivaren. Röstkommandon kan inte visas som text på smarta Amazon-enheter med skärmar.
 20. Kräver ett kopplat konto för aktiv smart assistent och tillhörande app aktiverad, att den smarta enheten och skrivaren är aktivt anslutna med behörighet för Canon Inkjet Cloud Printing Center samt den åtgärd(er), färdighet(er) eller app(ar) som krävs och är tillgänglig/aktiverad för den kompatibla skrivaren. Röstkommandon kan inte visas som text på smarta Amazon-enheter med skärmar. Endast engelska, franska och tyska stöds.
 21. Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga med dessa operativsystem. Mer information finns i manualen eller på webbplatsen.
 22. Testförhållanden: Testades vid normal temperatur och luftfuktighet, med fulladdat nytt batteri, med utskrift av ISO/IEC 24712-filer (5 mönster) i färg kontinuerligt på vanligt papper i A4-format med skrivardrivrutinen i standardläge.
 23. Vanligt papper(A4, svartvitt). Uppmätt ljudnivå baserad på ISO7779-standard.
 24. Utskrift: Vid kopiering av ISO/JIS-SCID N2 (med bläckstråleskrivare) på vanligt papper i A4-format med standardinställningar.
 25. TEC-värde (Typical Electricity Consumption, typisk elförbrukning): TEC-värdet beräknades under antagandet att enheten ständigt är påslagen i driftläge, viloläge och avstängt läge i fem dagar och att den är i viloläge eller avstängt läge de återstående två dagarna samma vecka. Produktens TEC-värde beräknas av Canon på eget initiativ med hjälp av TEC-mätningsproceduren som regleras i International ENERGY STAR Program.