Skrivare för hemmabruk

PIXMA TR8550

Specifikationer

Specifikationer

 • Notification Image

  Wi-Fi och Ethernet

 • Notification Image

  Appen Canon PRINT

 • Notification Image

  5 separata bläckpatroner

 • Notification Image

  10,8 cm touchskärm

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  PIXMA cloud link

 • Notification Image

  Dubbel pappersmatare

 • Notification Image

  ADF för 20 ark

Specifikationerna i detalj

Skrivarspecifikationer

Kassetter och kapacitet

Papper som kan användas

Specifikationer scanner

Specifikationer kopiator

Tekniska data för fax

Gränssnitt

Anslutning

Programvara

Fysiska data

Alla specifikationer kan ändras utan föregående meddelande.

Utskriftshastigheten kan variera beroende på bland annat systemkonfiguration, gränssnitt, programvara, dokumentkomplexitet, utskriftsläge, sidtäckning och vilken papperstyp som används.

Scanningshastigheten kan variera beroende på systemkonfiguration, gränssnitt, programvara, inställningar för scanningsläge och dokumentformat o.s.v.

Kopieringshastigheten kan variera beroende på dokumentkomplexitet, kopieringsläge, sidtäckning, papperstyp med mera. Tiden för uppvärmning är ej medräknad.

Bläckets täckning kan variera beroende på de texter/foton som skrivs ut, den programvara som används, utskriftsläge och vilken papperstyp som används. Mer information finns på www.canon-europe.com/ink/yield

Alla märkes- och produktnamn är varumärken som tillhör respektive företag.

 1. Bläckdropparna kan placeras med minst ett avstånd på 1/4 800 tum.
 2. Dokumentutskriftshastigheter mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för standardläget, ISO/IEC 24734.
 3. Dokumentutskriftshastigheter mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för standardläget, ISO/IEC 24734.
 4. Utskriftshastigheten för fotografier baseras på standardinställningen enligt ISO/JIS-SCID N2 på Photo Paper Plus Glossy II. Tiden för databearbetning på värddatorn är inte medräknad.
 5. Scanningshastigheten för färgdokument mäts enligt ISO/IEC 29735 Target A. Scanningshastigheten anger tiden från det att du trycker på drivrutinens scanningsknapp tills statusvisningen på skärmen stängs. Scanningshastigheten kan variera beroende på systemkonfiguration, gränssnitt, programvara, inställningar för scanningsläge och dokumentformat o.s.v.
 6. Optisk upplösning är ett mått på maskinvarans maximala samplingsupplösning, baserad på standarden ISO 14473. Scanning med optisk upplösning är endast tillgänglig när du använder TWAIN-drivrutinen.
 7. Faxöverföringshastigheten baseras på standardinställningen med ITU-T diagramnummer 1 för svartvitt och Canons standardtestark för färg. Den faktiska överföringshastigheten kan variera beroende på dokumentets komplexitet, faxinställningar hos mottagaren och linjeförhållanden med mera.
 8. Faxöverföringshastigheten baseras på standardinställningen med ITU-T diagramnummer 1 för svartvitt och Canons standardtestark för färg. Den faktiska överföringshastigheten kan variera beroende på dokumentets komplexitet, faxinställningar hos mottagaren och linjeförhållanden med mera.
 9. Wi-Fi-frekvensband: 2,4 GHz, Wi-Fi-säkerhet: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, administrationslösenord
 10. Vid utskrift av ISO/JIS-SCID N2-mönster på 10 x 15 cm Photo Paper Plus Glossy II används standardinställningar.
 11. Vid utskrift av ISO/JIS-SCID N2 (med bläckstråleskrivare) på vanligt papper i A4-format och med standardinställningar.