PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050-serien

Få ut mesta möjliga av varje enskild bild med denna vackra och högkvalitativa skrivare. Perfekt även för de mest krävande fotograferna.

KÖP BLÄCK

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Kompakt, elegant och extremt kapabel

Med överlägsen utskriftskompetens och ett enormt utbud av anslutningsmöjligheter. PIXMA TS9050-serien är en färgfotoskrivare, scanner och kopiator med fullständiga funktioner och med 12,6 cm (5 tum) touchskärm, allt i ett elegant och kompakt hölje.

Elegant, kompakt design

Ett helt nytt utseende och cirka 29 % mindre än tidigare modeller*. Enkla, eleganta linjer, ytor med struktur och en utrymmessnål liggande design som passar i alla miljöer. PIXMA TS9050-serien är fantastiska skrivare som levererar fina foton.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Snabb och enkel att använda

Tack vare det automatiska utmatningsfacket, frontpanelen och de dubbla pappersmatarna kan du skriva ut snabbare och mer ekonomiskt. Den 12,6 cm stora pekskärmen ger dig enkel åtkomst till en mängd funktioner, från grundläggande utskrifts- och skanningsfunktioner till utskrift från SD-kort.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Bli kreativ

Få bilderna från digitalkameran att se ännu bättre ut med kreativa fotofilter för skärmen, använd samma typ av filter som i sociala medier snabbt och enkelt på dina bilder på SD-kort med hjälp av PIXMA TS9050-seriens pekskärm. Du kan även visa den ursprungliga bilden sida vid sida med den filtrerade bilden före utskrift, för att säkerställa att du är nöjd med slutresultatet.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Enkel anslutning

Skriv enkelt ut foton av labbkvalitet och textdokument från valfri plats via Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS, Google Cloud Print och Windows 10 Mobile. Med PIXMA cloud link får du också friheten att skriva ut och scanna till molntjänster, medan NFC-utrustade Android-enheter kan scanna och skriva ut med bara en knapptryckning. Scanna till moln är endast tillgängligt för dem som använder äkta Canon-bläck.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Använd PIXMA Cloud Link genom appen Canon PRINT eller PIXMA TS9050-seriens pekskärm, för att skriva ut från många populära sociala nätverk och molntjänster, inklusive Facebook, Google och Dropbox. Du kan även komma åt Instagram och skriva ut dina bilder på Canons fyrkantiga 13x13 cm stora glättade fotopapper.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Överlägsna prestanda

PIXMA TS9050-seriens utökade skrivhuvudsteknik och 6 separata bläckpatroner (inklusive grått) gör tillsammans att kornigheten minskas och att dina minnen kan fångas med en fantastisk detaljrikedom.

Ekonomisk utskrift

Automatisk påslagning/avstängning innebär att skrivaren är redo att användas när du behöver den som mest. Genom att använda Canons högkapacitets XL-bläckpatroner kan du spara så mycket som 30 % på utskriftskostnaderna per sida, i jämförelse med vanliga patroner och du kan även spara på papper genom att använda automatisk dubbelsidig utskrift.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specifikationer

icon

Wi-Fi

Använd och dela trådlöst

Smartphone and Tablet print

Utskrift från smartphone och surfplatta

Appen Canon PRINT

5.0 Type 12.6cm TFT

12,6cm stor pekskärm

Lättnavigerade skrivarfunktioner

Creative Filter

Kreativa filter

Lägg på fotofilter via touchskärmen

2 way

Dubbel pappersmatare

Ladda vanligt papper och fotopapper samtidigt

6 Single Inks

6 separata bläck

Byt endast den bläckpatron som tar slut

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Skriv ut från och scanna till molnet

Memory Card

SD-kort

Skriv ut från SD-minneskort

Se fullständig specifikation

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Medföljer leveransen

Skriv ut och scanna dokument och foton med hög kvalitet utan problem med denna kompakta skrivare för hemmet.

• Allt-i-ett-skrivare – PIXMA TS9050-serien

• Bläckpatroner för installation

• Strömsladd

• Installationsskiva

• Användarhandböcker

Canon PIXMA TS9050-serien
Betyg och recensioner

Relaterade produkter

Tillbehör

Få ut mer av din Canon-skrivare

Från sociala medier och molnutskrifter till klippböcker och pop-up-kort. Utforska din kreativitet med Canons app PRINT och programvaran Creative Park.

*Storleksjämförelse med föregångarna i MG7700-serien med frontmatad papperskassett, bakre fack och utmatningsfack som kan skjutas in i skrivaren. När papper i format A4/LTR fylls på i den frontmatade papperskassetten kommer en del av kassetten att sticka ut från manöverpanelen (35 mm – PIXMA TS9050-serien)