A3 Professional Photo Printers

Professionella fotoskrivare

Ta fullständig kreativ kontroll över dina bilder med Canons professionella fotoskrivare.

UPPTÄCK UTBUDET

Professionella fotoskrivare för A3-format

Med 8-, 10- eller 12-bläckssystemet har de här A3-skrivarna utformats för att uppfylla alla fotografers krav: från avancerade amatörer till verkliga proffs.

PIXMA PRO-200

PIXMA PRO-200 fokuserar på levande färgfotoutskrifter, mångsidighet och användbarhet och den är det perfekta valet för fotograferingsentusiaster och de som strävar efter att bli fotografer.

Läs mer

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

En professionell imagePROGRAF-bordsskrivare som levererar A3+-utskrifter av gallerikvalitet med ett enkelt arbetsflöde för säker utskrift.

Läs mer

ImagePROGRAF PRO-300

Välja rätt fotoskrivare

Canon Explorer David Noton testar skrivarserien PIXMA Professional och förklarar skillnaden mellan pigmentbaserade och färgämnesbaserade bläcksystem.

Avancerade programvarulösningar

Utskriftsmaterial för professionella fotoskrivare från Canon

Om du kombinerar din Canon-skrivare med Canons bläck och fotopapper får du optimala prestanda och enastående kvalitet i varje utskrift.

Canon-bläck för professionella skrivare

Canon har investerat många år i att ta fram FINE-skrivhuvudtekniken och att förfina bläck så att du ska kunna njuta av dagens fina resultat.

Upptäck mer

Canon Ink for Pro Printers

Support för Pro-fotoskrivare

Hämta drivrutiner, programvara, firmware och handböcker och få tillgång till onlineresurser för teknisk support och felsökning för din professionella fotoskrivare.

TA REDA PÅ MER

Du kanske även är intresserad av …