Utbud av PIXMA fotopapper

Hitta rätt papper till bläckstråleskrivaren från Canon, oavsett om det gäller professionella utskrifter som ska ställas ut, eller kreativa projekt som håller barnen sysselsatta.

Gallerikvalitet

Dessa förstklassiga papper ger dig resultat av gallerikvalitet varje gång och har utformats med tanke på proffs och entusiaster. Papperet finns med glättad yta, yta med lyster och matt yta. Välj det som passar just dina kreativa idéer.

Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Premium Fine Art Smooth FA-SM1

Ett professionellt högkvalitativt konstpapper för Canons bläckstråleskrivare, som ger bilder med överlägsen svärta, exakta färgnyanser i mörka områden och ett brett färgomfång.

Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Jämn struktur med varmvit ton för utskrifter utan reflekterande glans. Perfekt för fotografier i svartvitt och färg samt konsttryck där varma färgtoner och grå toner återges på ett vackert sätt.

Pro Platinum PT-101

Pro Platinum PT-101

Fotopapper med professionell studiofinish ger utskrifter med högsta kvalitet och stor färgbeständighet. Det här glättade och kraftiga papperet har stor kapacitet för färgåtergivning och ger fotografen spelrum för sin kreativitet.

Pro Luster LU-101

Pro Luster LU-101

Få livfulla färger och högkvalitativ, monokrom fotoutskrift med Photo Paper Pro Luster, ett professionellt fotopapper som har en struktur med lyster – för en fotolabbkänsla som du kan åstadkomma hemma.

Museum Etching FA-ME1

Museum Etching FA-ME1

Ett naturvitt papper av 100 % bomull från Hahnemühle, med samma ytsktruktur som traditionellt konstpapper. Passar perfekt för digital konst, gallerier och museer.

Fotoutskrifter hemma

Upptäck den fulla potentialen hos PIXMA och få snabba fotoutskrifter av fotolabbskvalitet hemma. Välj glättat, halvglättat eller matt papper efter vad som passar dina färgglada semester- och familjebilder.

PP-201

PP-201

Canons Photo Paper Plus Glossy II är det perfekta fotopapperet för utskrift i överlägsen kvalitet med glättad yta. Det ger en perfekt yta för digitalfotografier och alla dina återutskrifter.

GP-501

GP-501

Glättat fotopapper för vardagsutskrift av foton och återutskrift i fotolabbskvalitet. Fotopapper för vardagsbruk är ett ekonomiskt sätt att skriva ut semesterbilder med glättad yta hemma.

SG-201

SG-201

Canons Photo Paper Plus Semi-gloss är ett papper med silkesliknande yta och samma ytstruktur som äkta fotopapper. Det här högkvalitativa papperet ger klara foton med reducerad glans för en mjukare yta.

MP-101

MP-101

Matte Photo Paper ger högkvalitativa foton, grafik och text med matt yta. Passar även för mer kreativa ändamål som gratulationskort, skyltning och pappershantverk.

Kreativa projekt

Från fotoetiketter, t-shirttryck och företagspresentationer till matt papper som är perfekt till gratulationskort, kalendrar och 3D-papperspyssel – Canons papper tar din kreativitet till helt nya nivåer.

MP-101

MP-101

Matte Photo Paper ger högkvalitativa foton, grafik och text med matt yta. Passar även för mer kreativa ändamål som gratulationskort, skyltning och pappershantverk.

HR-101N

HR-101N

Det här bestrukna papperet är framtaget för att ge klara färger och skarpa, livfulla bilder. Det är perfekt för utskrift av högkvalitativa dokument, kalkylblad och presentationer med bilder och grafik.