Canon PRO photo papers

Canons fotopapper

Hitta rätt papper till bläckstråleskrivaren från Canon, oavsett om det gäller professionella utskrifter som ska ställas ut eller kreativa projekt som håller barnen sysselsatta. Vårt papperssortiment är kompatibelt med vår PIXMA PRO-serie och vår imagePROGRAF PRO-serie.

Gallerikvalitet

Dessa förstklassiga papper ger dig resultat av gallerikvalitet varje gång och har utformats med tanke på proffs och entusiaster. Det är enkelt att ha rätt papper för att matcha dina kreativa ambitioner, med blanka och matta ytor eller ytor med lyster.

ICC-profiler

Installera ytterligare ICC-profiler för att utöka utbudet av fotopapper som stöds av din professionella Canon-fotoskrivare och ge dina färdiga bilder en professionell finish.

Ta reda på mer här

Fotoutskrifter hemma

Upptäck den fulla potentialen hos PIXMA och få snabba fotoutskrifter av fotolabbskvalitet hemma. Välj glättat, halvglättat eller matt papper efter vad som passar dina färgglada semester- och familjebilder.

Kreativa projekt

Från fotoetiketter, t-shirttryck och papper för företagspresentationer till matt papper som är perfekt till gratulationskort, kalendrar och 3D-papperspyssel – Canons papper tar din kreativitet till helt nya nivåer.

Erbjudande tillsammans med proffsprodukterna

Du kanske även är intresserad av ...