Professional features

XF705

Professionella funktioner

4 tums vinklingsbar touchskärm

Med en stor, högupplöst LCD-touchskärm med 1,23 miljoner punkter och hög luminans har XF705 stöd för exakt fokusering, medan den vinklingsbara skärmen är ovärderlig för enkel visning i flera olika positioner.

4-inch vari-angle touchscreen

Bekvämt axelfäste och vinklat handgrepp

Ett nytt löstagbart axelstöd och ett mer naturligt placerat/vinklat handgrepp, med en zoomspak i sändningsstil, hjälper till att förbättra stabiliteten och minskar tröttheten under längre tagningar.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Wide DR gamma

Wide DR Gamma komprimerar smidigt upplysta områden för att erbjuda ett brett dynamiskt omfång. Det ger vacker hudton och smidiga färgövergångar.

Wide DR gamma(normal)

Normal

Wide DR gamma(wide)

Wide DR gamma


Fyrkanaligt digitalt ljud

XF705 har stöd för två växlingsbara AES/EBU, analoga XLR-gränssnitt och fyrkanaligt ljud, vilket ger professionella ljudfunktioner.

4 Channel digital audio

Två SD-kort

XF705 är utrustad med två SD-kortplatser för samtidig inspelning eller för att växla minne.

Dual SD cards

Inbyggda ND-filter

Det interna gråfiltret använder en vridmekanism som gör att användaren kan välja mellan tre olika densiteter (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), vilket gör att skärpedjupet kan justeras med bländarringen samtidigt som en konstant exponering behålls.

Built-in ND filters

Fjärrstyrningsalternativ

Styr kameran trådlöst via en smartphone eller surfplatta med Browser Remote eller Canon RC-V100-fjärrkontrollen som tillval för snabb kontroll av alla kamerans funktioner på avstånd.

Remote control options

Infraröd inspelning

XF705 har ett infrarött läge (valbart grönt/vitt) som gör det möjligt att spela in video i förhållanden med lite eller inget omgivande ljus.

Relaterade produkter