Canon DP-V3010

DP-V3010

En 30-tums referensdisplay med 4K-upplösning för professionellt bruk i arbetsflöden med 4K-produktion, med enastående bildkvalitet och exceptionell operabilitet. Optimal för användning i färggraderingsprogram vid redigering eller vid inspelningen.

Fördelar

  • 30-tums referensskärm med 4K-upplösning för professionellt bruk för produktion av digital film och video
  • Verklighetstrogen färgåtergivning tack vare Canons processor och stödet för brett färgomfång, inklusive DCI-P3
  • IPS LCD-display med ultrahög upplösning (4 096 × 2 560) visar äkta 4K upp till 60P
  • Stöd för 2000:1 i kontrastförhållande
  • 2K-/Full HD-panel med hög kvalitet genom olika skalningslägen
  • Bred 178° bildvinkel
  • Stöd för Canon Log-gamma med särskilt bildläge
  • Konsekvens från inspelning till efterbehandling: 1D/3D-LUT:er och ASC CDL stöds
  • Användarvänlig utformning
  • Unik, robust design för långsiktig panelstabilitet, enkel installation på bord eller vägg

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon DP-V3010

30-tums referensdisplay med 4K-upplösning för professionellt bruk


Den här referensdisplayen för professionellt bruk matchar visningen hos DCI-kompatibla projektorer för digital film, och utgör ett utrymmes- och kostnadseffektivt komplement eller alternativ. Med sin tillförlitliga, robusta och utrymmesbesparande design är den ett perfekt val för bords- eller vägginstallation.

Verklighetstrogen färgåtergivning


IPS LCD-displayen, lysdiodsystemet för bakgrundsbelysning med mycket klara RGB-färger och Canon-processorn är en kombination som ger oöverträffad och exakt färgåtergivning som är repeterbar, enhetlig och stabil, vilket resulterar i en nästintill obefintlig skillnad mellan skärmar. Färgomfång med stöd för flera standarder, bland annat DCI-P3, ITU-R BT.709, EBU, SMPTE-C och Adobe RGB¹. Extremt hög färgprecision bibehålls tack vare sensorer i bakgrundsbelysningssystemet, som identifierar och korrigerar förändringar i färg och ljusstyrka med tiden.

LCD-display med hög upplösning


Tack vare upplösningen på 4 096 × 2 560 kan IPS LCD-displayen visa äkta DCI 4K-video (4 096 × 2 160) utan någon skalning. Ett stort urval av ingångsformat från 23,98P till 60P stöds.

2000:1 i kontrastförhållande


IPS LCD-displayen med hög kontrast och Canons bildbearbetningsteknik samverkar för att uppnå ett kontrastförhållande på 2 000:1, i linje med rekommendationen från SMPTE². Exakt återgivning av nyanser säkerställer verklighetstrogen visning av mörka bilder, som skuggiga detaljer eller kvällsbilder.

2K/Full HD


För 2K- och Full HD-produktion kan användare välja mellan tre skalningsmetoder, inklusive Canons eget Shape Trace-läge som motverkar att diagonala linjer ser ojämna ut.

Bred 178° bildvinkel


DP-V3010 har stöd för en bred bildvinkel tack vare minimala skillnader i färg och kontrast över IPS LCD-displayen, vilket är idealiskt när flera användare behöver kontrollera bildkvaliteten samtidigt.

Stöd för Canon Log


Med hjälp av det särskilda Canon Log gamma-bildläget möjliggörs omvandling av Canon Log-gammabilder, som tagits med Cinema EOS-kameror, till bilder som är lämpliga för visning.

Från inspelning till efterbehandling


DP-V3010 bidrar till att jämna färger bibehålls genom hela arbetsflödet. ASC CDL³-metadataformat stöds – parametrar för färgjustering kan ställas in och importeras eller exporteras via USB-minne. Stöd för en rad LookUp-tabeller möjliggör exakt färgmatchning vid inspelning och vid arbete i graderingssviten.

Enkel hantering


Användningen av DP-V3010 är intuitiv tack vare den diskreta GUI-designen och placeringen av knappar och rattar på fjärrkontrollen. Om en extern sensor från tredje part används kan kalibrering utan dator utföras.

1 Innehåller inte alla RGB-kromaticitetspunkter
2 SMPTE RP 431–2:2011
3 American Society of Cinematographers Color Decision List

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon DP-V3010, dess funktioner och vad den kan göra.