PTZ-styrenhet via mjukvara

Canon s kontrollprogram för att fjärrstyra kameror

Komplettera din PTZ-infrastruktur med den här kostnadsfria programvaran från Canon som gör att du kan styra upp till 20 Canon PTZ-kameror, varav nio kan visas samtidigt som en förhandsgranskning i realtid i användargränssnittet.

 • Fjärrkontroll från datorn

  Styr upp till 20 Canon PTZ-kameror och visa nio av dem samtidigt som en förhandsgranskning i användargränssnittet. Allt du behöver är en bärbar dator med Windows 10 så är du redo att sätta igång.

 • Automatisk kameraregistrering

  Canons funktion för automatisk kameraregistrering hittar alla anslutna Canon-kameror i samma IP-nätverk, vilket gör installationen enkel och snabb.

 • Övervaka och visa inställningar direkt

  På skärmen kan du justera bildinställningarna, till exempel bländare, gain, vitbalans och mycket mer i realtid och se ändringarna i realtid.

 • Full kontroll över förinställda positioner

  Kontrollera upp till 100 förinställda vinklar per kamera och växla enkelt mellan olika positioner. Använd spårningsfunktionen för att spela in upp till tio olika rörelser (panorering, lutning, zoom) som kan återges med en knapptryckning.

 • Exakt justering och kontroll

  Med programmet kan du finjustera bildinställningarna för den valda kameran, bland annat bländare, vitbalans, gain och mycket mer, samt justera panorering, lutning och zoomhastigheter.

 • Anpassningsbar tangentbordskontroll

  Använd tangentbordet för att styra kameror och inställningar och tilldela tangenter funktioner för att justera panorering, lutning och zoom. Bländarjustering eller gain-inställningar kan alla tilldelas, så att du får full kontroll över PTZ-konfigurationen.

 • Kontroll via Wi-Fi med surfplatta

  Programmet är även kompatibelt med surfplattor med Windows 10. Anslut bara till det nätverk som dina kameror är anslutna till via Wi-Fi så får du full kontroll över din produktion samtidigt som du förflyttar dig.

Specifikationer

 • Fjärrkontroll från datorn

  Styr upp till 20 PTZ-kameror och förhandsgranska nio av dem

 • Övervaka och visa inställningar direkt

  På skärmen kan du både övervaka kameraflödet och justera bildinställningarna

 • Full kontroll över förinställda positioner

  Kontrollera upp till 100 förinställda vinklar per kamera

 • Anpassningsbara tangenter

  Använd tangentbordet för att styra kameror och inställningar och tilldela tangenter funktioner

 • Kontroll via surfplatta

  Kompatibel med surfplattor med Windows 10

Hämta din kostnadsfria programvara

Välj din produkt nedan för att hämta kontrollprogrammet för att fjärrstyra kameror som är utformat exklusivt för PTZ-kameror och ger fullständig kontroll för upp till 20 kameror, med nio förhandsgranskningsflöden.

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i formuläret nedan så kontaktas ni av en representant från Canon.

Relaterade produkter

 1. Alla data baseras på Canons standardtestmetod, förutom där så anges.
  Förbehåll för ändringar.