REDLINE CHALLENGE

ANTA UTMANINGEN I REDLINE CHALLENGE

Redline Challenge är avsedd för ambitiösa amatörfotografer som vill utmana sin kreativitet och testa sina tekniska kunskaper. Anta briefen som Lorenz Holder har tagit fram och få chansen att vinna Canon-utrustning värd över 150 000 kr, plus ett exklusivt fotograferingsuppdrag med vägledning av Lorenz själv.
Canon Camera

ANTA UTMANINGEN I REDLINE CHALLENGE

BRIEFEN

Bemästra ljus i mörkret

Lorenz Holder bjuder in dig till att utforska de spännande möjligheterna med att fotografera i svagt ljus och fånga det spännande förhållandet mellan ljus, skugga, färg och kontrast.

Canon Camera

SÅ DELTAR DU

Uppfyll kriterierna och följ stegen för att skicka in dina bilder

Lorenz Holder och juryn bedömer varje bidrag efter komposition, kreativitet och teknisk kompetens. När du tror att du har fått till ett bra bidrag till tävlingen följer du stegen nedan för att skicka in dina bilder.
Delta nu Villkor
 • STEG 1

  Välj dina bästa bilder

  Granska noga dina bilder och välj endast dem som bäst svarar på briefen, Ljus i mörkret.

 • STEG 2

  Kontrollera filtyp och -storlek

  Bidrag måste skickas in som 150 DPI, 2 000 pixlar längs den längsta sidan. Se till att dina bilder uppfyller de specifikationer som krävs innan du skickar in dem.

 • STEG 3

  Skicka in innan anmälan stängs

  Om du vill delta i utmaningen skickar du in dina bilder online före deadline, som är den 31 maj 2021.

 • STEG 4

  Registrera dig för uppdateringar

  Följ oss på sociala medier eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om utmaningen och se om du har gått vidare.

 • Canon Camera

  PRISET

  Det här kan du vinna

  Om du vinner Redline Challenge får du allt du behöver för att utvecklas som fotograf. Du får den senaste Canon-utrustningen, värd över 150 000 kr. Dessutom får du möjlighet att utveckla dina färdigheter och öka din kreativitet ännu mer med en otrolig upplevelse som inte går att köpa för pengar: ett personligt fotograferingsuppdrag med vägledning av Canon-ambassadören och den internationellt kända fotografen Lorenz Holder.

  Fotografera i svagt ljus som aldrig tidigare

  Var kreativ på sätt som du aldrig trodde var möjliga med vårt banbrytande sortiment av kompakta systemkameror i fullformat. EOS R-systemet är tillverkat för fotografering i mörker och har toppmodern teknik, tillgång till vårt utbud av revolutionerande RF-objektiv samt banbrytande funktioner för svagt ljus.

 • Kompakta systemkameror

  Canon EOS R5

  Tänk om gällande vad du vet om kompakta systemkameror. EOS R5:s kompromisslösa prestanda revolutionerar din fotografering och ditt filmskapande.

 • Kompakta systemkameror

  EOS R6

  Med EOS R6 kan du vara kreativ på sätt du inte trodde var möjliga, oavsett vad du fotograferar och hur du fotograferar det.

 • Kompakta systemkameror

  Canon EOS RP

  En liten, lätt och intuitiv kompakt systemkamera i fullformat som utformats för resor och vardagsfotografering.

 • Standardobjektiv

  RF 50mm F1.8 STM

  Ett kompakt, tyst och lätt 50mm RF-objektiv med fast brännvidd och en stor bländare på f/1,8, vilket passar perfekt för att förverkliga din kreativa vision.

 • Kompakta systemkameror

  EOS R

  Kompakt systemkamera med sensor i fullformat som öppnar upp för nya kreativa möjligheter för fotografer och filmskapare.

 • RF-objektiv

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Det perfekta vardagsobjektivet för kompakta systemkameror i fullformat. Det lättanvända RF 24-105mm F4-7.1 IS STM är lätt, kompakt och redo att ta din fotografering till nästa nivå.

 • Canon Camera

  MÖT VÅR DOMARE

  Låt dig inspireras av den trettonfaldige Red Bull Illume-finalisten Lorenz Holder

  Den internationellt kända fotografen Lorenz är känd för sin fräscha och dramatiska stil och sin enastående förmåga att fånga det oväntade, även i de mest utmanande miljöer. Han passar perfekt som domare och handledare för Redline Challenge.

  Relaterade artiklar

  Läs mer från vårt community med Canon-ambassadörer och inspirerande kreatörer i de här berättelserna och lektionerna.
  Visa alla artiklar
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ARTICLE

  Adrenalinpumpande landskap

  Upptäck hur Canon-ambassadören och Redline Challenge-handledaren Lorenz Holder kombinerar landskap och action på ett slående och originellt sätt.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ARTICLE

  Den mörka sidan: fotografering i svagt ljus

  Valtteri Hirvonen utvecklade sin teknik under Finlands dystra vintrar. Här avslöjar han sina tips för fotografering i svagt ljus.

 • ARTICLE

  När actionsport möter arkitekturfotografering

  Canon-ambassadören Lorenz Holder förklarar hur han använde ett ljusstarkt telezoomobjektiv för att fånga en skateboardåkare mitt i åkningen under en viadukt.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Den flerfaldigt Red Bull Illume-prisbelönade fotografen Lorenz, som bor i Freising, Tyskland, specialiserar sig på bilder av actionsporter i kombination med landskaps- och arkitekturfotografering.

 • Canon Camera

  VÅRT COMMUNITY

  Delta i diskussionen nu

  Delta i chattar och diskussioner som sker i detta nu på våra sociala kanaler, lyssna på tankar från vårt community om Redline Challenge eller hitta fler tips och råd som hjälper dig att förbättra ditt fotograferande på vår YouTube-kanal.

  REGISTRERA DIG NU

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.