Hero-image_Peter-Holgersson_5472x3648px

Hela storyn bakom en bra sportbild

Boka ett möte

Möt sportfotografen Peter Holgersson

Den svenske sportfotografen vill berätta hela storyn och skapa bilder som talar för sig själva – utan text. Peter tycker det är viktigt att visa hela storyn när han dokumenterar en fotbollsmatch – vad som händer före, under och efter matchen.

Peter Holgersson ENG

Följ Peter Holgersson på ett jobb

Titta på en video

alt text goes here

Fördelar med fjärrtagning

10 tips for a better sports photo

Ta del av Peters tio tips för bättre sportbilder

För Peter handlar en bra sportbild om mycket mer än att bara välja rätt kamera. Ta del av Peters tio tips för att ta ännu bättre sportbilder.

De tio tipsen hittar du här

LFTS Studio image
alt text goes here

FOTOGRAFI BÅDE PÅ FRITIDEN OCH SOM YRKE.

Så bilder och fotografering är något jag lever med.
Storytelling med hjälp av bilder.
Det handlar om att kunna berätta hela storyn, hela berättelsen utan att behöva förlita sig till text. 


Peter Holgersson

Fånga hastigheten

Ibland är nyckelordet hastighet. EOS-1D X Mark II tar 14 bilder per sekund. Och har en 20,2 megapixels CMOS fullformatssensor. EOS-1D X Mark spelar in filmsekvenser i 4k 60p. Ett utökat fokusområde med 61 individuellt valbara AF-punkter, inklusive 41 korssensorer och 5 dubbla korssensorer, ger större flexibilitet när du komponerar bilden.

Ta reda på mer

Nicolai Brix

De positiva effekterna av bildteknik från Canon

Med hjälp av våra produkter och tjänster vill Canon öka de positiva effekterna av bilder och bildbehandling. Vi strävar efter att förbättra allas möjlighet att kunna "leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Detta är kärnan i allt Canon gör och återspeglas i våra aktiviteter. som t ex vårt program som inspirerar, ger självförtroende och uppmuntrar ungdomars kreativitet i Europa, Mellanöstern och Afrika, vårt prisbelönta återvinningsprogram för tonerkassetter samt vårt medlemskap i FN-Global Compact.

För mer info

Nicolai Brix

Canon Professional Service

Har du hört talas om CPS (Canon Professional Services)? CPS är en tjänst för yrkesfotografer och filmare som använder Canons produkter. CPS erbjuder många olika fördelar och ger dig viktig information och nyheter om dina produkter och firmware-uppdateringar. Om du köper en EOS-1D X Mark II har du kvalificerat dig för ett CPS-medlemskap.

Läs mer om CPS här

IMG_0032_CTA_website

Inspireras och utvecklas

För dig som arbetar med bilder och video och vill lära sig mer om hur du får ut det mesta av din Canon-produkt.


Kom i kontakt med en Canon Expert