Studio

Har du en passion för studiofotografering?

Boka ett möte

Möt studiofotografen Hannes Söderlund

Den svenske fotografen Hannes Söderlund får sin inspiration genom möten med andra människor. Det ger honom energi och utvecklar honom som fotograf. Och för att skapa berättelserna har Hannes jobbat med EOS 5DS R och plåtat en kampanj för företaget H2H.

Hannes Söderlund ENG
Tech-video-1-thumbnail

Fördelar med hög upplösning

Titta på en video

Tech-video-2-thumbnail

Fördelar med stort dynamiskt omfång

Titta på en video

LFTS Studio image
alt text goes here

ATT MÖTA MÄNNISKOR UTVECKLING.

Jag drömmer om att få resa runt jorden i yrket.
Träffa människor och kunna göra det jag vill göra.

Hannes Söderlund

Ibland har storleken faktiskt betydelse.

CMOS fullformatssensorn på 50,6 megapixlar ger exceptionell detaljrikedom. Med den ultrahöga upplösningen kan omfattande beskärningar göras och ändå bibehålls en enastående bildkvalitet. Till och med de inbyggda fotograferingsmetoderna för beskärning – 1,3x och 1,6x – resulterar i filer på 30,5 respektive 19,6 megapixlar. Fokusera snabbt och exakt, även i svaga ljusförhållanden, med 61 punkters AF-system. 41 fokuspunkter med korssensorer, inklusive fem extra känsliga punkter med dubbla korssensorer, ger ännu större noggrannhet.

Ta reda på mer

EOS 5DS R

De positiva effekterna av bildteknik från Canon

Med hjälp av våra produkter och tjänster vill Canon öka de positiva effekterna av bilder och bildbehandling. Vi strävar efter att förbättra allas möjlighet att kunna "leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Detta är kärnan i allt Canon gör och återspeglas i våra aktiviteter. som t ex vårt program som inspirerar, ger självförtroende och uppmuntrar ungdomars kreativitet i Europa, Mellanöstern och Afrika, vårt prisbelönta återvinningsprogram för tonerkassetter samt vårt medlemskap i FN-Global Compact.

Läs mer om hållbarhet på Canon

Studio CSR

Vill du veta mer?

Anmäl dig till CPN Newsletter, så får du inspirationsidéer, tips & tricks direkt i din inkorg. CPN står för Canon Professional Network – en webbplats för dig som vill lyfta fotograferingen till nya höjder.

Anmäl dig här

Book a meeting

Prata med oss

Utveckla ditt arbete med bild och video, se hur du kan använda din Canon-produkt fullt ut.

Kom i kontakt med en Canonexpert